Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 21 évesen oldalt elkezdtem...

21 évesen oldalt elkezdtem kopaszodni. Ez nagyon gáz lányok? :/

Figyelt kérdés
K*rvára cikinek találom... Nagyapám is kb ebben a korban kezdett el kopaszodni, szerintem tuti örökletes.
2015. ápr. 7. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Képet tudnál mutatni?
2015. ápr. 7. 10:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy az! Ha örökletes, akkor fogadd el (a hajbeültetés macera, meg szerintem felesleges), ez nem vonhat le az emberi értékedből. Aki meg emiatt elítél, az csak saját magáról ad egy szegényes bemutatkozást.
2015. ápr. 7. 10:19
 3/9 anonim válasza:
Vagy hagyd úgy és sz*rd le, vagy pedig vágasd olyan fazonra, amiből nem látszik. (nem feltétlenül full kopaszra)
2015. ápr. 7. 10:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Gyúrd ki Magad, legyél kopasz, és senki se fogja sejteni se, hogy emiatt csináltad, ha jól nézel ki :)
2015. ápr. 7. 10:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Pont úgy látszik a legjobban, ha rövid... Inkább félhosszúra kéne belőni mindig.
2015. ápr. 7. 10:30
 6/9 A kérdező kommentje:
A gyúrós kopasz style meg nem az én világom. :D
2015. ápr. 7. 10:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is tartottam a kopaszságtól, de igazából kifejezetten szexinek érzem magam így.
2015. ápr. 7. 10:43
 8/9 anonim ***** válasza:

nem gáz, nekem még valami fura módon be is jönne :D

egyik exem 18 évesen már őszült, az is nagyon tetszett XD

(nem, nem, nincs tatakomplexusom)

2015. ápr. 7. 11:38
 9/9 anonim válasza:
én is kopaszodok, de elkezdtem jobban edzeni hogy ha már kopasz leszek legalább izmos legyek :) szépen fejlődök még egy fél év és a kopaszságra is azt mondom hogy nem zavar, mindemellett nem válok persze bunkó izmos kopasszá, hanem tartom a kedves, segítőkész, barátságos belső tulajdonságaim :) úgy is a személyiség a fontos szerintem :)
2015. ápr. 8. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!