Gáz ha nem borotválom a lábam meg olyan sűrűn a intim területet se?
Nincs hozza kedvem meg utálom ha ki pattog a barátom nyafog ha szőrös de utalok borotvalkozni más lánynak mindig sima es egyenletes a lába es a puncija ? Néha fürdeni se szoktam mert nem érzem magam koszosnak es bűnösnek sem
Egyszer olvastam hogy a párkapcsolatban a nők es a férfiak is elhanyagoljak magukat ilyen tèren
velemeny ? Változtassak ezen vagy nm gaz ?
A lábam azt kb sose szoktam csak nyáron de amúgy igazából csak akkor látszik ha közelről nézem nem is szúr puha a szôröm
A puncimon kb 1 másfél hetente szoktam
Köszi a válaszokat
Ez most kamu vagy komoly?
Epilálj, gyantázz, de azért már he a párodnak is kellemetlen...Heti kétszer borotválok, meg is őrülnék, ha nem tehetném. Jah, és naponta zuhanyzok.
De az fáj es az is ki pattog !
Miért örülnel bele ?
Az intim higiéniat nem hagyom el csak a szörtelenitest
Es akkor ez igénytelen ? Vagy igény szerint változó kit mi zavar
Néha fürdeni se szoktam mert nem érzem magam koszosnak
Az intim higiéniat nem hagyom el csak a szörtelenitest
ez undorító, már bocs
A szőrtelenítés hiánya nem igénytelenség, mivel eleve szőrösek vagyunk.
Nagy divat manapság a tetkó i. Ha rajtam nincs vmi kis tetkó, akkor igénytelen vagyok?
Én a természetesség híve vagyok, nekem kifejezetten tetszik az intim szőrzet. 23/F
Hat igen egyiknek undorító másikat nem zavarja a szőr,ez amúgy igen is természetes dolog csak a 21.szazadban ez nem elfogadott ! Ha egy 40-60 közötti nő szőrös az mar elfogadható? :)
Amúgy igen olvastam h a minden napos fürdés nem is tesz jót es hogy egész nap itthon fekszek egy szombaton es nem csinálok semmit meg ugyan olyan jo illatom van mint péntek este
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!