Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gáz ha nem borotválom a lábam...

Gáz ha nem borotválom a lábam meg olyan sűrűn a intim területet se?

Figyelt kérdés

Nincs hozza kedvem meg utálom ha ki pattog a barátom nyafog ha szőrös de utalok borotvalkozni más lánynak mindig sima es egyenletes a lába es a puncija ? Néha fürdeni se szoktam mert nem érzem magam koszosnak es bűnösnek sem

Egyszer olvastam hogy a párkapcsolatban a nők es a férfiak is elhanyagoljak magukat ilyen tèren

velemeny ? Változtassak ezen vagy nm gaz ?

A lábam azt kb sose szoktam csak nyáron de amúgy igazából csak akkor látszik ha közelről nézem nem is szúr puha a szôröm

A puncimon kb 1 másfél hetente szoktam

Köszi a válaszokat

2015. máj. 27. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ez most kamu vagy komoly?

Epilálj, gyantázz, de azért már he a párodnak is kellemetlen...Heti kétszer borotválok, meg is őrülnék, ha nem tehetném. Jah, és naponta zuhanyzok.

2015. máj. 27. 22:41
 2/12 A kérdező kommentje:

De az fáj es az is ki pattog !

Miért örülnel bele ?

2015. máj. 27. 22:43
 3/12 A kérdező kommentje:
A párom is szőrös amúgy 20 éves vagyok
2015. máj. 27. 22:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Te dolgod, csak ne csodálkozz ha majd a párod egy igényesebb nőre fog lecserélni. Mert ez igen gyakori. Én 5 éve vagyok a párommal és minden nap borotválkozok meg epilálok miatta. Hozzátartozik a napi zuhanyhoz, szóval nem macera egyáltalán, pár perc alatt megvan. A kipattogzás ellen meg van millió krém, fertőtlenítő. Az epilálás meg kb 1-2 hétig fáj, utána már nem, megszokja a bőr.
2015. máj. 28. 00:38
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem igénytelen kissé, és ha már a párodat is zavarja, az gáz. én kb hetente epilálok, hét közben meg borotválok, és minden nap fürdök, utálom, ha szőrös vagyok.. kipattogzásra van pár krém és praktika
2015. máj. 28. 06:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez annak gáz, aki nem szereti a szőrt, akit pedig nem zavar, annak nem gáz. Ez ízlés kérdése. Engem pl. ne zavar, így ha bnőm nem borotválná, nem érdekelne, mert őt szeretem nem a szőrösséget vagy szőrtelenséget.
2015. máj. 28. 07:59
 7/12 A kérdező kommentje:

Az intim higiéniat nem hagyom el csak a szörtelenitest

Es akkor ez igénytelen ? Vagy igény szerint változó kit mi zavar

2015. máj. 28. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:

Néha fürdeni se szoktam mert nem érzem magam koszosnak

Az intim higiéniat nem hagyom el csak a szörtelenitest

ez undorító, már bocs

2015. máj. 28. 12:36
 9/12 anonim ***** válasza:

A szőrtelenítés hiánya nem igénytelenség, mivel eleve szőrösek vagyunk.

Nagy divat manapság a tetkó i. Ha rajtam nincs vmi kis tetkó, akkor igénytelen vagyok?

Én a természetesség híve vagyok, nekem kifejezetten tetszik az intim szőrzet. 23/F

2015. máj. 28. 12:54
 10/12 A kérdező kommentje:

Hat igen egyiknek undorító másikat nem zavarja a szőr,ez amúgy igen is természetes dolog csak a 21.szazadban ez nem elfogadott ! Ha egy 40-60 közötti nő szőrös az mar elfogadható? :)

Amúgy igen olvastam h a minden napos fürdés nem is tesz jót es hogy egész nap itthon fekszek egy szombaton es nem csinálok semmit meg ugyan olyan jo illatom van mint péntek este

2015. máj. 28. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!