Milyen kérdés ez? Kezd csak el borotválni, hátha úgy megerősödik, hogy lépni sem tudsz majd tőle...
Minél később kezded, annál jobb. Nem kell a fölösleges szenvedés, amikor nő vissza. Amúgy meg 14 évesen ne ezzel foglalkozz.
L/22
2009. aug. 28. 15:03
2/30 anonim válasza:
Hát ha nincs pasid akkor nem látja senki nemigaz?:) az már a te dolgod h neked hogy tetszik,csinálod-e vagy nem.
Ha van pasi akkor azt már vele kell megbeszélned hogy neki mi tetszik.
15/L
2009. aug. 28. 15:04
3/30 anonim válasza:
Nem, miért lenne az? A tiéd. Szíved joga úgy kezelni, ahogy akarod. Divattal és "tömegízléssel" sose törődj. A lényeg az, hogy neked mi tetszik, és hogy mi egészséges. Ha ezt a két tényezőt veszed figyelembe mindig, abból baj sose lehet. :)
2009. aug. 28. 15:04
4/30 anonim válasza:
Engem faszául zavar ha van, szóval inkább gyanta meg lehet szokni.
2009. aug. 28. 15:05
5/30 anonim válasza:
Nem baj, ha szőrös, de lehetőleg bugyi/bikini alsó alól azért ne kandikáljon ki semmi.
2009. aug. 28. 15:14
6/30 anonim válasza:
"Hát ha nincs pasid akkor nem látja senki nemigaz?:) "
Ha van pasija is 14 évesen hova mutogassa még a pináját? -.-
2009. aug. 28. 15:31
7/30 anonim válasza:
Nem ciki,ha nem akarsz nem feltétlenül kell alkalmazkodni a tömegízléshez.
Én fiú vagyok de mondjuk engem egyátalán nem zavar hogy szőrős vagy sem egy lánynak.
Sőt eddig mivel csak olyan csajt dugtam aki borotválta...kipróbálnék végre egy szőrös puncit is:D
Ami a lényeg,hogy ne legyen elhanyagolva és szóval legyen azért fazonra nyírott(pl:bikinivonal).
2009. aug. 28. 15:35
8/30 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek...! Még ha lenne is pasija, még nem kéne mutogatni neki!
2009. aug. 28. 15:36
9/30 anonim válasza:
Miért akarod borotválni?
2009. aug. 28. 15:41
10/30 anonim válasza:
Ha az egészet nem is, de bikinivonalban azért szedesd ki, de a borotvát nem ajánlom, kényelmetlen érzés amikor visszanő! Inkább gyantáztasd! De úgy, ahogy neked tetszik! Személy szerint, én bikinivonalban kötelezőnek tartom, hogy szedessem:) (eddig krémet használtam, az legalább nem olyan gázos, de szintén nem ér sztem sokat, tehát ezután gyanta!)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!