Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14/L es tul ciki a ha nem...

14/L es tul ciki a ha nem borotvalom a puncim?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 15:01
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
58%

Iszonyat ciki... Pfff

Milyen kérdés ez? Kezd csak el borotválni, hátha úgy megerősödik, hogy lépni sem tudsz majd tőle...

Minél később kezded, annál jobb. Nem kell a fölösleges szenvedés, amikor nő vissza. Amúgy meg 14 évesen ne ezzel foglalkozz.

L/22

2009. aug. 28. 15:03
 2/30 anonim ***** válasza:
80%

Hát ha nincs pasid akkor nem látja senki nemigaz?:) az már a te dolgod h neked hogy tetszik,csinálod-e vagy nem.

Ha van pasi akkor azt már vele kell megbeszélned hogy neki mi tetszik.

15/L

2009. aug. 28. 15:04
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, miért lenne az? A tiéd. Szíved joga úgy kezelni, ahogy akarod. Divattal és "tömegízléssel" sose törődj. A lényeg az, hogy neked mi tetszik, és hogy mi egészséges. Ha ezt a két tényezőt veszed figyelembe mindig, abból baj sose lehet. :)
2009. aug. 28. 15:04
 4/30 anonim ***** válasza:
46%
Engem faszául zavar ha van, szóval inkább gyanta meg lehet szokni.
2009. aug. 28. 15:05
 5/30 anonim válasza:
100%
Nem baj, ha szőrös, de lehetőleg bugyi/bikini alsó alól azért ne kandikáljon ki semmi.
2009. aug. 28. 15:14
 6/30 anonim ***** válasza:
85%

"Hát ha nincs pasid akkor nem látja senki nemigaz?:) "

Ha van pasija is 14 évesen hova mutogassa még a pináját? -.-

2009. aug. 28. 15:31
 7/30 anonim ***** válasza:
97%

Nem ciki,ha nem akarsz nem feltétlenül kell alkalmazkodni a tömegízléshez.

Én fiú vagyok de mondjuk engem egyátalán nem zavar hogy szőrős vagy sem egy lánynak.

Sőt eddig mivel csak olyan csajt dugtam aki borotválta...kipróbálnék végre egy szőrös puncit is:D

Ami a lényeg,hogy ne legyen elhanyagolva és szóval legyen azért fazonra nyírott(pl:bikinivonal).

2009. aug. 28. 15:35
 8/30 anonim ***** válasza:
97%
Igaza van az előzőnek...! Még ha lenne is pasija, még nem kéne mutogatni neki!
2009. aug. 28. 15:36
 9/30 anonim ***** válasza:
93%
Miért akarod borotválni?
2009. aug. 28. 15:41
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egészet nem is, de bikinivonalban azért szedesd ki, de a borotvát nem ajánlom, kényelmetlen érzés amikor visszanő! Inkább gyantáztasd! De úgy, ahogy neked tetszik! Személy szerint, én bikinivonalban kötelezőnek tartom, hogy szedessem:) (eddig krémet használtam, az legalább nem olyan gázos, de szintén nem ér sztem sokat, tehát ezután gyanta!)
2009. aug. 28. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!