Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Viszketek deréktól fölfele,...

Viszketek deréktól fölfele, de tetűt nem találtunk mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Csak nem az ideg járkál bennem?

Kiskoromban voltam tetves de az nem ilyen érzés volt, akkor nagyon viszketett főleg ha izzadtam, szinte éreztem amikor végig mászott rajtam a tetű mint egy hangya egyik oldalról a másikra.

Most ezt nem érzem csak viszket,ötös skálán háromasra viszket csak, gyerek koromban ötös skálából hatosra viszketett.

Egy helyben viszket aztán 2 óra múlva másik helyen viszket egy helybe.

Hogyan tudom leellenőrizni magamnak hogy tetves vagyok e vagy sem?

1 hete vakarózok.

Ez mellett 1-2 éve nagyon zsírosodik a fejbőröm úgy hogy 3 naponta kell hajat mosnom de a harmadik nap már ha fésülöm olyan mintha vizes lenne.

2 ember nézte nem talált semmit, a fejbőröm tiszta volt.

Ráadásul nem csak a fejem bőre viszket a derekam a hasam a karon és ott láthatóan nem látok semmit.

Vegyek tetű irtót már most?

2015. máj. 26. 12:46
 1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy pl. a tusfürdőd, testápolód valamelyik öszzetevőjére vagy érzékeny, vagy nem bírod a műszálas ruhát, tetűn kívül még elég sok minden lehet. Vagy pl. az is lehet viszketés oka, ha nem törölközöl meg rendesen. Próbálj meg tusit váltani, ezekre figyelni, ha nem múlik, bőrgyógyászhoz el kéne menni..
2015. máj. 26. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a póló vagy ing nejlonos, túl sok benne a műszál, attól is viszkethet az ember. Próbálj pamut holmikat vásárolni, és azokat hordani. Lehet, hogy mosóport kellene váltani. Esetleg el kellene hagyni a ruhaöblítőket. Sima babaszappannal kellene mosdani.
2015. máj. 26. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindezen kívül lehet ételalleriga, bármilyen más allergia, ágyi poloska, ekcéma stb. stb. stb.
2015. máj. 26. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Napgomba? Vegyél nizoralt, és a tested is azzal mosd, de le van írva a használati utasításban is.
2015. máj. 26. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!