Mitől viszketek mindenhol?
Figyelt kérdés
Nagyon viszket az egész testemen a bőr. Nincsenek konkrétan kiütéseim, csak néhány helyen pár pici piros pötty. Nem állandóan viszketek, de pl. reggel miután megébredek nagyon rámtör vagy néha lefekvés előtt. Mi lehet szerintetek? Mivel lehetne kezelni?2014. szept. 10. 18:14
1/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ágyi poloska van az ágyadban?
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy allergiás vagy arra a mosószerre, amivel mostok (pl. az ágyneműket) és ezért viszketsz. Szerintem érdemes lenne egy másik márkát kipróbálni, hátha az a gond.
3/8 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz.... Vagy ekcéma, vagy allergia.
4/8 A kérdező kommentje:
ágyi poloskától nem kellene nagyobb kiütésemi vagy csípéseim legyenek? kb júliustól ugyanazt a mosóport és öblítőt használom és ez csak pár hete jött elő...:|
2014. szept. 10. 18:33
5/8 anonim válasza:
Hagyd a fenébe az ágyi poloskát.... Nekem volt és az összetéveszthetetlen. Az ágyi poloska olyan csípésnyomot hagy, mint egy pók. Egy sorban 2-3 csípés, ami iszonyúan viszket. És nem borítja az egész testet, csak a végtagokat, amiket nem fed ruházat alvás közben. Neked biztos, hogy nem ez a problémád. De mint mondtam: bőrgyógyász!
7/8 A kérdező kommentje:
Végül voltam bőrgyógyásznál és kiderült h csalánkiütés. Felírt valami drága krémet és gyógyszert, meg tusfürdőt és majd kell menjek vizsgálatokra. Köszönöm a válaszokat. Úgy tűnik jól tettem, h elmentem.
Esetleg valami tapatszalat csalánkiütéssel kapcs?
2014. szept. 12. 20:28
8/8 anonim válasza:
Kálcium pezsgőtabletta szokott segíteni az allergiás reakciókon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!