Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől viszketek mindenhol?

Mitől viszketek mindenhol?

Figyelt kérdés
Nagyon viszket az egész testemen a bőr. Nincsenek konkrétan kiütéseim, csak néhány helyen pár pici piros pötty. Nem állandóan viszketek, de pl. reggel miután megébredek nagyon rámtör vagy néha lefekvés előtt. Mi lehet szerintetek? Mivel lehetne kezelni?

#bőr #viszketés #viszkető bőr mindenhol
2014. szept. 10. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ágyi poloska van az ágyadban?
2014. szept. 10. 18:16
 2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy allergiás vagy arra a mosószerre, amivel mostok (pl. az ágyneműket) és ezért viszketsz. Szerintem érdemes lenne egy másik márkát kipróbálni, hátha az a gond.
2014. szept. 10. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz.... Vagy ekcéma, vagy allergia.
2014. szept. 10. 18:24
 4/8 A kérdező kommentje:
ágyi poloskától nem kellene nagyobb kiütésemi vagy csípéseim legyenek? kb júliustól ugyanazt a mosóport és öblítőt használom és ez csak pár hete jött elő...:|
2014. szept. 10. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe az ágyi poloskát.... Nekem volt és az összetéveszthetetlen. Az ágyi poloska olyan csípésnyomot hagy, mint egy pók. Egy sorban 2-3 csípés, ami iszonyúan viszket. És nem borítja az egész testet, csak a végtagokat, amiket nem fed ruházat alvás közben. Neked biztos, hogy nem ez a problémád. De mint mondtam: bőrgyógyász!
2014. szept. 10. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Menj bőrgyógyászhoz.
2014. szept. 10. 19:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Végül voltam bőrgyógyásznál és kiderült h csalánkiütés. Felírt valami drága krémet és gyógyszert, meg tusfürdőt és majd kell menjek vizsgálatokra. Köszönöm a válaszokat. Úgy tűnik jól tettem, h elmentem.

Esetleg valami tapatszalat csalánkiütéssel kapcs?

2014. szept. 12. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Kálcium pezsgőtabletta szokott segíteni az allergiás reakciókon.
2014. szept. 12. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!