Szerintetek nagy baj az, hogy én ombre hajat szeretnék?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nagyon szeretném ha ombre hajam lenne de nem azért hogy népszerübb legyek tőle csak erre a nyárra szeretném befesteni!2015. máj. 25. 13:56
1/7 anonim válasza:
hát szerintem inkább ne, nagyon roncsolja a hajat, utána le kéne vágatni mert töredezik, akárhogy is ápolod
2/7 anonim válasza:
Nekünk nem baj, neked lesz az mikor rájössz hogy már rég nem menő, inkább gáz. Meg a hajad is tönkreteszi a szőkítés, aztán le kell vágni.
3/7 anonim válasza:
Nekem melír van benn meg kicsit ombrés beütésű,de való igaz,hogy ha nem ápolod eléggé tényleg eltörik a hajad és akkor nagyon csúnya lesz
4/7 anonim válasza:
13 évesem nem értem miért kell ezt erőltetni... de te hajad te döntésed
5/7 anonim válasza:
Igen, ez főbenjáró bűnnek számít! Az ombre hajú lányoknak külön helye van a pokolban!
6/7 anonim válasza:
Nem, végül is csak ombre, le lehet vágni, ha már nagyon lenőtt, de az a baj, hogy kb. egy fodrász sem bírja normálisan megcsinálni, egy csomó lányt ismerek, akik ombrét csináltattak, de ahelyett, hogy színátmenetes lenne, úgy néz ki, mintha már nagyon csúnyán lenőtt volna, vagy mintha szimplán belemártották volna a haja végét a festékbe. Szóval én a helyedben meggondolnám.
7/7 anonim válasza:
igényesen is el lehet készíteni ezt az ombre fetést...ha mindenáron ombret szeretnél a helyedben egy ilyen igényes visszfogott változat mellett döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!