Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány éves kortól "lehet"...

Cukimuki0131 kérdése:

Hány éves kortól "lehet" hajat festeni / festetni?

Figyelt kérdés
Mármint ti mikor festettétek be? Vagy mit gondoltok? Nem a teljes hajat, hanem csak ombrére.

2015. márc. 25. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:

14 éves voltam amikor először befestettem,hiába ellenkeztek a szüleim,titokban megcsináltam!

Nem bántam meg,azóta is festetem most 31éves vagyok!

Szerintem az ombre annyira már nem divatos!

Nagyon szép és nagyon csúnya is lehet!

Szerintem ha nincs nagy színkülönbség úgy esztétikus és szép,nekem az tetszik ha már ombre!

Hosszú vagy rövid a hajad?

2015. márc. 25. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem 12 évesen lett befestve a hajam először, habár csak egy-két tincs. 13 évesen pedig színes melírt csináltattam. Annyi az észrevételem, hogy utóbbinál hamar lekopott a festék (kb. 2-3 hónap), és alatta nagyon kiszőkültem. Egyébként nem vettem észre, hogy roncsolódott volna a hajam, vagy legalábbis nem feltűnően.

Az ombrét én nem ajánlom, ismerek néhány lányt, akiknek az van, és nekik borzasztóan töredezett miattuk a hajuk. :/ Ráadásul nem is olyan "divatos" már.

2015. márc. 25. 19:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Kimoshatót szeretnék,13 vagyok és vállig érő hajam van.

Ilyesmi hosszú és ilyen színű:

[link]

2015. márc. 25. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Èrtem!

Akkor először próbáld ki a most divatos haj krétát!

Én annak idején haj spirált vettem és sprayt azok is kimoshatóak!

2015. márc. 25. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Bármikor lehet, csak nem biztos hogy érdemes. Egy ilyen sötét hajat max feketére tudsz színezővel festeni, de az igen keveseknek áll jól mert nem természetes. Világosabbra csak leszívatással lehet festeni, az meg nagyon káros és tartós. Én is 13 évesen festettem először hajat, pont feketére, amivel úgy néztem ki mintha valami ócska parókát hordanék. Aztán a fekete kb 1 évig ki sem jött a hajamból. Az ombrét én nem tartom szépnek, és színezővel nem is lehet ombrét csinálni.
2015. márc. 25. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:

én 16 évesen festettem be először. Akkor világos barnáról sötétre, most 20 vagyok de már meg is bántam, most próbálom valahogy visszacsinálni :D

de őszintén szólva, szerintem még 13 évesen elég fiatal vagy, én akkor engedném a lányomnak ha majd középiskolás lesz. de ez most a te dolgod, nem az enyém.

bár ha ombrét szeretnél az jobb egy fokkal, mert lesz csúnya ha lenöveszeted, és így hamarabb meg tudsz szabadulni a festett résztől, ha véletlenül megunod :)

2015. ápr. 1. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!