Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol tudok venni aha savas krémet?

Hol tudok venni aha savas krémet?

Figyelt kérdés
Sziasztok. érdeklődnék hogy hol tudnék venni budapesten savas krémet a pattanások utáni hegek miatt? Illetve mivel már nyár van, csak havonta használhatom ugye? Köszi.
2015. máj. 22. 22:32
 1/5 anonim válasza:
A Herba Házban! Én Aphotheker márkájút szoktam venni, elég gyenge, de legalább nem marja szét a vékonyabb, fehér bőrt. Nyáron is használhatod, csak akkor inkább estére vidd fel nappal pedig használj fényvédőt!( Különben ha csak simán citrommal kened be a hegeket és rajtahagyod pár percig már az is látványos eredményt tud hozni :))
2015. máj. 22. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Patikában talán. Én neten szoktam rendelni és minden nap használom, friss hegeken jobb az eredménye mint a régieken. Fényvédőt (minimum 30-as) mindenképp kell minden nap használnod ha Aha savas krémmel kened magad.
2015. máj. 22. 23:53
 3/5 anonim ***** válasza:

az apotheker 1%-os, nem hoz olyan látványos eredményeket, persze kezdésnek elmegy. : D a citromot viszont ne használd, mert nem hámlaszt, csak mar. (túl alacsony a ph-ja ahhoz, hogy hámlasszon.

én az anaconda vagy a paula's choice márkát ajánlom. anacondából van 15%-os meg 25%-os, a fodraszkellekek.hu-n lehet megvenni, személyesen pesten átvenni. ezeket kb. heti 1-szer kell használni. 30 ml 3000 ft körül vannak.

én paula's choice 8%-os gélt használok, hetente többször, nem bántja a bőrömet. webshopból tudsz rendelni, deluxe minták néven 30 ml 3000 ft körül van szintén. sajnos személyesen nem vehető át, postán küldik.

szerintem ez a legjobb márka aha hámlasztóból. gyorsan halványítja a pattifoltokat.

viszont fényvédőzni kötelező mellette! biodermát vagy az uriage fényvédőket ajánlom.

2015. máj. 23. 00:23
 4/5 A kérdező kommentje:
csodás hogy fényvédőre is költenem kell. mennyire látszik meg az arcomon a fényvédők? Folyamatosan emberek között dolgozom, szóval nem szeretnék krémesen járni, ill abból is mit ajánlotok? v tökmindegy?
2015. máj. 23. 08:36
 5/5 anonim ***** válasza:
változó, a kémiai fényvédők nem hagynak semmilyen krémes, fehér réteget az arcon, beszívódnak.
2015. máj. 23. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!