Hol tudok venni aha savas krémet?
az apotheker 1%-os, nem hoz olyan látványos eredményeket, persze kezdésnek elmegy. : D a citromot viszont ne használd, mert nem hámlaszt, csak mar. (túl alacsony a ph-ja ahhoz, hogy hámlasszon.
én az anaconda vagy a paula's choice márkát ajánlom. anacondából van 15%-os meg 25%-os, a fodraszkellekek.hu-n lehet megvenni, személyesen pesten átvenni. ezeket kb. heti 1-szer kell használni. 30 ml 3000 ft körül vannak.
én paula's choice 8%-os gélt használok, hetente többször, nem bántja a bőrömet. webshopból tudsz rendelni, deluxe minták néven 30 ml 3000 ft körül van szintén. sajnos személyesen nem vehető át, postán küldik.
szerintem ez a legjobb márka aha hámlasztóból. gyorsan halványítja a pattifoltokat.
viszont fényvédőzni kötelező mellette! biodermát vagy az uriage fényvédőket ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!