Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » AHA savas hámlasztó krémet...

AHA savas hámlasztó krémet keresek olcsón, létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Olyat ami működik is, de nem 10ezer ft mint a legtöbb.

Esetleg BHA is érdekel ha tudtok...

2015. ápr. 18. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Müller saját termékes családnak van egy gyümölcsös arcradírja

[link]

2015. ápr. 18. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:

ezekben van AHA (glikolsav), de nem sok, kezdésnek jó lehet:

[link]

[link]

[link]

ezek már rendes hámlasztók:

AHA

[link]

BHA

[link]

[link]

[link]

én az első 8%-os aha-t és az utolsó kék flakonon bha-t használom. ezek 30 ml-es, pici darabok, de nekem gyakori használattal is fél évig elég egy ilyen kis flakon, szóval megéri, mert csak 3000 ft.

ezek meg még intenzívebbek, nem szabad minden nap használni őket, inkább csak heti 1-szer:

[link]

[link]

összességében annyit írnék, hogy most jön a nyár, lehet, hogy nem érdemes már elkezdened a hámlasztást.

2015. ápr. 19. 04:55
 3/4 anonim ***** válasza:

ja meg van ez is:

[link]

szintén nem sok benne a sav, de kezdésnek jó, sokkal puhább lesz tőle a bőr, mint a sima bőrradírtól

2015. ápr. 19. 04:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Cosrx termékek, ebayről rendelhető, 3000-3800 forint magasságában, van olyan jó, mint Paula drága cuccai, bár én azokat is szeretem. Deluxe mintákat szoktam rendelni Paulától, azok 2 hónapig kihúzzák simán.
2015. jún. 14. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!