Hol lehet kapni AHA savas krémet? Gyógyszertárban lehet, vagy valamilyen üzletben Budapesten?
Figyelt kérdés
Vagy csak rendelni lehet? Ha igen, hol? Köszi2013. szept. 2. 18:26
1/7 anonim válasza:
Én erről az oldalról szoktam rendelni, nagyon szeretem, már nem is tudok nélküle létezni, megoldotta a zsíros, pattanásos bőrproblémámat.
A gyógyszertárban is lehet kapni,Isis Pharma Glyco-A krém a neve.
2/7 anonim válasza:
gyógyszertárban lehet neostrata cuccokat is kapni, az isis pharma pedig a herbaházban is van. A biodermának is van egy glikolsavas széruma (sebium serum), ezt is lehet gyógyszertárban kapni. Rendelni lehet suiskint (bbkrem.hu), anacondát, paula's choice-ot, stb. Kozmetikusnál belnaturt is lehet venni.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. szept. 3. 19:48
4/7 A kérdező kommentje:
Az lenne még a kérdésem,hogy ha most elkezdem használni, akkor meddig fényérzékeny a bőr? Vagy ha kenem 50-es faktorral az jó? A gyógyszertárban azt mondták,hogy most ne használjam,de ha kenem napvédővel,akkor lehet?
2013. szept. 3. 19:50
5/7 A kérdező kommentje:
Tehát egyszeri használat után meddig fényérzékeny?
2013. szept. 3. 19:51
6/7 anonim válasza:
persze, ha kened rendszeresen az 50 faktorossal, akkor nem lesz semmi baj:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. szept. 6. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!