Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy szőke...

Mit csináljak, hogy szőke hajamnál a lenövés ne egy éles vonalban legyen?

Figyelt kérdés

Eredetileg sötétbarna a hajam,azonban nagyon világos szőkére van festve.Imádom ezt a színt,nem is akarom leváltani,viszont mikor nő le a hajam,akkor nagyon éles vonalban látszik ami csúnya.Mit tudnék tenni hogy inkább ilyesmi módon nőjön le?Vagy ha néztek Dukai Regina fb oldalán,akkor lehet látni(picit olyan ombrés) [link]

Hozzáteszem sajnos csak otthoni festésre van lehetőségem... de bármi tippet elfogadok hogy tudnám picit ilyen "ombrésra" :)

2015. máj. 19. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Amikor már nő le hints oda egy kis hintőport. Pesten laksz? Csak azért mert fodrásznak tanulok és ha gondolod olcsón befestem neked időnként.
2015. máj. 19. 23:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Hintőpor...ez komoly?Hogyan,miért,mennyit?Légyszi mondj róla pár dolgot:O Még nem is hallottam róla.Amúgy nem pesti vagyok
2015. máj. 19. 23:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem sotet szoke a hajam es regebben hintoport mostanaban szarazsampont szoktam a valasztekomra szorni es bele masszirozom a hajamba. Ezaltal az alap hajszinem kicsit vilagosabbnak hat es nem olyan durva a lenoves kinezete
2015. máj. 19. 23:33
 4/10 A kérdező kommentje:

Értem.Hát egy próbát megér,bár nekem nagyon világos a hajam az eredeti pedig nagyon sötét szóval a kontraszt nagyon nagy.

Más egyéb ötleted amúgy van még?

2015. máj. 19. 23:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Felezz meg egy doboz festéket és kicsit gyakrabban fesd
2015. máj. 19. 23:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát ez necces mert csak a tőfestésre megy el 1 festék és kb így is 3 max 4 hetente szoktuk ennél gyakrabban pedig már sok lenne :D :(
2015. máj. 19. 23:44
 7/10 anonim ***** válasza:
dukainak úgy van festve, ez is ombre, csak fentebb kezdődik. nem lenövés. ezt csak fodrász tudja szépre megcsinálni.
2015. máj. 19. 23:56
 8/10 anonim ***** válasza:
A lenövés mindig egy éles vonal, ezen nem lehet változtatni. Ha mást akarsz, máshogy kell festeni. A képen nem lenőtt haj látható, hanem egy szép átmenetes (ombre) festés.
2015. máj. 20. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:

A szőkített hajat kb 2 hetente kéne festeni, ha azt akarod hogy mindig szép legyen és ne igénytelen.

Nekem is ilyen a hajam, én is 2 hetente festem különben nagyon gázul nézne ki a lenövés.

2015. máj. 20. 14:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Dukai Regina haján látszik, hogy a lenövés és a festett rész össze van hozva festékkel, hogy ombrés hatást keltsen és lágyítsa az átmenetet. Aki sötét hajból világosat csinál, annak 2 hetente festenie kell a lenövést, hogy ne nézzen ki gázul.
2015. máj. 20. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!