Egy anyajegyem eltűnt miután kikapartam. Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Már több éve volt, kiálló anyajegy volt a vállamon és mindig piszkáltam, egyszer levakartam teljesen, aztán olyan kráter lett mint a kinyomott pattanások után. Majd beforrt és nem volt már többé ott semmi... ez hogy lehetséges? Simán házilag bárki lekaparhatja az anyajegyeit? Ez normális dolog?2015. máj. 11. 20:36
1/4 anonim válasza:
Nem teljesen, orvoshoz el kellett volna menned.
Nekem is van anyajegyem a hátamon, az orvos le akarta anno' műttetni, mert ha leszakad az rákot okozhat.
2/4 anonim válasza:
Igen, ilyen esetben érdemes elmenni bőrgyógyászhoz. Így évek múltán nem valószínű, hogy gondod lett belőle, de rossz esetben nagy baj lehet ebből. Anyajegyet nem szabad kapargatni.
3/4 anonim válasza:
utólag már mindegy, én nem paráznám túl
amúgy lehet, hogy vissza tud nőni, de nem mindig
4/4 anonim válasza:
Úristen, nem fájt? Én néha, ha belekapok a nyakamon lévő kis kiálló anyajegybe mondjuk a fésűvel, majd beszarok. (Gondolkodom is a levetetésen, bár inkább egészségügyi szempontból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!