Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lanyok Help, leborotvaltam...

Lanyok Help, leborotvaltam tegnap este a teljes puncim es ma mar nagyon viszket, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Legkozelebb gyantaztatni fogom, de mennyi ido mire lelehet gyantazni. Addig is mit csinaljak megorulok ugy viszket es teljesen begyulladtak a szortuszok

2015. máj. 9. 19:49
 1/5 toncsi2000 válasza:
59%
Lehet kapni kéz fertőtlenítőt azzal kend át meg krémmel vastagon kennt be.. más ötletem úgy nagyon nincs. ;)
2015. máj. 9. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Kend be valami nyugtató (gyulladáscsökkentő) krémmel, én is azt tudom javasolni :/
2015. máj. 9. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi volt a gond. Talán nem habosítottad fel a területet, talán nagyon odanyomtad a borotvát. Talán mindkettő.

Pamut bugyit vegyél fel, mert az nem fogja sérteni.

Ha van vmi krémed (aloe veras, kamillás..; esetleg shea vaj, kókuszolaj), akkor kend be óvatosan.

Ha bírod, akkor jégkockával is masszírozhatod

2015. máj. 9. 20:32
 4/5 anonim válasza:
24%
vakard meg.
2015. máj. 9. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Hintőpor. Jó eséllyel a gyantázásnál is ugyanaz lesz.
2015. máj. 9. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!