Leborotváltam a lábám, tényleg nagyon megerősődik a szőr?! ://
Még mindig nem igaz, hogy a borotválástól megerősödik a szőr. A borotválással csak levágod a szőrnek a bőr fölötti részét.
Nem ugyanolyan lesz, ha visszanöveszted, mert a szőreidet kettévágtad, így nem az elvékonyodott részükkel fognak kinőni, hanem egyből a vastag részükkel. Szóval rosszabb lesz.
Nem akarok belétek kötni, de nekem még a fodrászom is azt mondta hogy a borotválástól erősödik a szőr.
Ha csak a bőr feletti részét vágod le attól elméletileg nem pl ollóval, de a borotválástól igen.
Utolsó, a fodrászod nagyon buta. Tökmindegy, hogy mivel van vágva a szőr, nem lesz se erősebb, se több, se sötétebb.
10 éve borotválom magam, és még mindig kevés, vékony, és szőke a szőröm. Nem lettem sötétszőrű majomember
Szerintem ezt embere válogatja.
Ha valaki hajlamos a szőrösödésre akkor be fog következni borotválás után, ha meg nem akkor a szteroid sem fogja beindítani nála.
A fodrászod hülyeségeket beszél.
Attól, hogy a bőrfelszín felett levágod a kinőtt részt, az semmilyen hatással nincs a szőrtüsző működésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!