Valaki elolvasná a hajas sztorimat? Teljesen kétségbe vagyok esve. (Hosszú)
Azért kislányként alacsonyabb voltál, ami akkor a fenekedig ért, az most jóval rövidebb, ha leméred centivel. :D Arról nem beszélve, hogy az volt a fénykorod, akkor fejlődik legjobban és gyorsabban az ember. És ha lassan nő a hajad, ráadásul gyenge, töredezésre hajlamos, akkor lehet tényleg ennyi a maximum.
Plusz szép és jó, hogy kívülről magadra kensz kismillió vackot - ami egyébként nem kifejezetten jó dolog, a kevesebb több, hidd el. De belülről biztos minden rendben? Egészséges az életmódod? Megkapja a szervezeted a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, folyadékot, stb? Nincs valami kezeletlen betegséged? Mert akárhogy mossák az agyad a reklámokkal, a szépség tényleg belülről fakad - na nem átvitt értelemben.
Egyébként inkább vágasd vissza a hajad. Inkább legyen rövid és egészséges, sokkal szebb. És a fodrásszal sem kell csínján bánni, ha egy kevés töredezett rész is marad, az elkezd majd a hossza felé tovább töredezni. Szóval vágasd le az összeset, amit muszáj, esetleg próbáld ki a melegollós vágást, elvileg jó ilyen problémákra.
És szerezz egy normális hajkefét, mert az is sokat számíthat. A műanyagokat hanyagold lehetőleg.
Húha,első tanácsom az lenne,hogy hanyagoljuk azt az ecetet,mert az is roncsolhatja a hajad.Próbáltad már a Bánfi sampont?Van hozzá hajszesz is,és szerintem nagyon jó:)
A festésről mindenképpen jó,hogy leálltál,mert az is szörnyen roncsol.
Az nem tudom,hogy mennyire jó ötlet,hogy nem szárítasz hajat,mert a hajhagymák könnyen megfázhatnak(észre se veszed),és az is okozhat hajhullást.Szerintem egyenlőre érdemes lenne,egy rövidebb fazonra váltani,esetleg begöndöríteni(hajcsavaróval,esetleg befonni estére)úgy dúsabbnak tűnik,és rengeteg vitamint egyél(jobb fajta multivitamin,amiben minden van+sok zöldség gyümölcs:)
Sok szerencsét:)
Kuzdottem hasonlo problemaval. Nekunk a csaladban mindenkinek nagyon eros es dus haja van, nekem is az volt (szerencsere mar jelenleg is az). Viszont a hajvasalos oruletbe en is belefutottam, es sajnos azt ertem el vele h a toredezes miatt semmit sem nott a hajam, de meg hullot is, igy egeszen ritka lett. Mondjuk en festettem is, feketere, ami koztudottan nagyo roncsolja a hajat.
Meguntam es panikba is estem, hogy egyre csutkább a hajam, es ez az onbizalmam rovasara ment. Sajnos az egyenes es a sotet haj a maniam igy a vasalasrol es festesrol nem tudtam lemomdani. De nem fekete szinuvel festem, hanem sotet barnaval vagy etcsoki szinuvel, mivel az nem olyan agressziv. Es amik nekem nagyon bevalltak es lassan,3 eve mast nem is hasznalok, azok a kallos termekek. Sampon, pakolás, hajápoló olaj. NAGYON erosen ajanlom oket egyreszt a borzaszto kedvezo arukert, masreszt a hatekonysagukert. Illetve masfel havonta egeszsegugyi vagasra jarok, egy baratnomhoz, ami azert fontos, mert egy idegen fodrasz hajlamos lenne soksok centit vagni a hajambol, es nagyon fontos, hogy epphogy egy piciket kell csak a vegebol levagni. Ujbol gyonyoru, egeszseges, hosszu es fus hajam van, es imadom. Egy nőnek az egeszseges hosszu haj a legfontosabb tartozeka! ;) kallost kallost kallost !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!