Kérlek írj le lépésről lépésre mindent a hajmosástól kezdve... Szörnyen áll a hajam, és nem tudok mi kezdeni vele, kíváncsi vagyok ti hogy szárítjátok be, hogyan fogjátok össze stb.
Nekem hosszú és nagyon göndör hajam van , ezért kicsit mindig töredezett sajnos. Hajmosás az így néz ki nálam : először víz + sampon , ezt jól bele mosom aztán öblítés majd balzsamot kenek fel de jó sok kell a sok haj miatt és balzsamosan fésülöm ki (azért mert így könnyebb fésülni a göndörség miatt,és nem is roncsolja úgy mintha szárazon tépkedném a fésüvel) majkd le a balzsamot és megint fésü vizesen, majd szárítás és aztán ennyi. Mindig ki van engedve , oldalt elválasztva .
2010. febr. 23. 09:27
2/18 anonim válasza:
Nekem rövid a hajam.Megmosom,megtörlöm,megfésülöm.Csak hajhabot haszlálok.Rákenem,és megint megfésülöm.Nme szárítom meg (be)Magától hagyom megszáradni.
2010. febr. 23. 09:27
3/18 anonim válasza:
Mosás, samponnal, aztán balzsam félig megszárítom, aztán elektromos körkefével formázom. Nekem félhosszú hajam van.Így hullámos, de ha rövidebbre vágatom akkor inkább göndör. Egyébként én is skoat kínlódok vele, mert olyan egyenes szálú hajat szeretnék, amiből divatos fruzurákat lehet készíteni, vágni. Ez a hullámos sokszor inkább átok! Kivéve, ha hosszú! Mert akkor semmit sem kell vell csinálni!
2010. febr. 23. 09:46
4/18 anonim válasza:
Megmosom, balzsamozom, de sosem szárítom meg mert attól száll. Másnap picit bekrémezem, aztán kivasalom, mert nekem is göndör de én nem szeretem. Heti 1 alkalommal vasalom csak, hogy ne tegyem tönkre, és még soha nem festettem. Szóval elég szép.
2010. febr. 23. 09:58
5/18 anonim válasza:
Nekem hátul rövid felnyirt elől hosszabb a hajam! Megmosom balzsamozom kiöblitem bahajhabozom beszáritom hátul a hosszu tincsekete vasalom és waxozom hátul tupir és lakk!!
2010. febr. 23. 10:24
6/18 anonim válasza:
husszu egyenes hajam van,hol fekete hol szőke tincsekkel
megmosom,balzsammal is megmosom,kiöblitem,megszárad magától,ha van kedvem kifésülöm és elvan magának,ha nincs kedvem fésülni,akkor összefogom és kész
nem bibelődök vele,mégis mindenki szerint jol áll (bár szine miatt már nem álllhat rosszul)
2010. febr. 23. 11:21
7/18 anonim válasza:
Nekem is hosszú, göndör hajam van. Én kétszer megmosom samponnal, aztán balzsam, balzsamosan kifésülöm, lemosom a balzsamot, elrendezem a kezemmel, hajhab, és hagyom magától megszáradni. Amúgy 3-4 naponta mosom, de csak 2 napig van kiengedhető állapotban, utána összefogom, mert zsírosodik. de 2naponta mégsem akarom mosni.
2010. febr. 23. 11:53
8/18 anonim válasza:
hosszú barna tépett hajam van, megmosom, hajhabozom, majd szárítóval és körkefével kifele szárítom a tépett tincseket. frufrum meg oldalra fésülhetős, az oldalra megy magától.
2010. febr. 23. 13:05
9/18 anonim válasza:
Én 2x szoktam samponnal mivel először eltávolítja a szennyeződést 2xra tisztít aztán balzsam vagy hajápoló tej mivel így könnyebb kifésülni.
Aztán, ha hullámosítani akarom akk csak kicsit szárítom meg majd becsavarom, de fém csavaróval mivel a másik fajtába beleragad a haj és az csak tönkreteszi, majd búrába szárítom tovább és attól függ mennyi időm van addig marad bent a csavaró kb 1 óra azért kell neki h szép hullámok legyenek, aztán kiveszem a csavarókat és kicsit áttúrom, h laza hullámok legyen aztán pedig a frufrum ami ilyen oldal frufu kivasalom.:)
Ha 1enes hajat akarok akk pedig csak kivasalom (előtte persze teljesen megszárítom) ami tudom h nagyon káros, de aztóa, h 1x kivasalta a fodrász töredezett úgyh muszáj vele csinálnom vmit.
Ha viszont feltüzöm akkor nem csinálok vele semmit mivel úgy úgysem látszódik, h töredezett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!