Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan csinálod meg a frizurád?

Hogyan csinálod meg a frizurád?

Figyelt kérdés
Kérlek írj le lépésről lépésre mindent a hajmosástól kezdve... Szörnyen áll a hajam, és nem tudok mi kezdeni vele, kíváncsi vagyok ti hogy szárítjátok be, hogyan fogjátok össze stb.
2010. febr. 23. 09:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

14:14 vagyok.

és elfelejtettem...

beszárítani kör kefével szoktam,olyan hajszárítóval.

ha meg nincs kedvem beszárítani vagy meg,akkor turpánra csinálom meg,mert ha megfázik a hajhagymám akkor kihullik a hajam :)

2010. febr. 23. 14:15
 12/18 anonim ***** válasza:

Heti egyszer mosás előtt ráteszek egy kis olívaolajat a végekre. Majd mosás egyszer, (pld. Balea kókuszos, vagy Dove)utána 20 percre pakolás (placentás, vagy tejes). Kis száradás után hajszesz (vitanol vagy más).

Ha egyenesen akarom akkor szárítás majd vasalás, de csak a végét, mert alapból szögegyenes, és a vasalástól zsírosodik, hővédő loreal rózsaszín flakonos.

Ha hullámosan akarom akkor enyhén vizesen befújom loreal csak a göndörítőssel, és befonom kettőbe. Reggel kibontom.

2010. febr. 23. 16:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem rövid hajam van. Megmosom, balzsamozom és megszárítom. Utána mikor teljesen száraz akkor kivasalom (ezt csak hajmosások után, szal nem minden nap), hajvédő sprayt használok vasalás elött.
2010. febr. 26. 18:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem barna váligérő a hajam...Én megmosom aztán teszek rá hajvágápolot töredezés ellen de csak végekre használok mert ugye lapos és vékony szálu a hajam igy az tul lelapitaná ha a tövekre is tennék aztán beszáritom nem fésülöm meg mert ezzel kicsit vadabb hatást érek el és ugy száritom be hogy lehajolok és igy nem lapulnak le a hajszálaim azután megfogom és kivasalom senem hajlakkozom senem hajhabozom nekem igy jobban beáll.
2010. febr. 26. 18:58
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
megmosom a hajam utána megtörlöm aztán szárítással együtt fésülöm ki ha megszáradt utána kivasalom. de ha nem szárítom be akkor göndör marad:D
2010. febr. 26. 20:12
 16/18 anonim ***** válasza:
megmosom, rakok rá hajhabot, összeborzolom és diffúzorral megszárítom- hullámos, félhosszű hajam van
2010. febr. 26. 20:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem vállig érő, egyenes, aranybarna hajam van, és a kívánt fazontól függően kétféleképpen szoktam megcsinálni.

Megmosom, majd hajpakolást teszek rá olívaolajból, tojásból és avokádóból, vagy csak balzsamot.

Ha egyenesre akarom, akkor a fejem búbjánál kettéválasztom vízszintesen, és az előrelévő részt előrefésülve, a hátralévő részt pedig hátrafésülve szárítom, így a hajam "alapállásban" napokig dús és erős tartású lesz.

Ha hullámosra akarom, akkor pici szárítás után befonom kettőbe (ilyenkor csak az elülső és felső réteget hullámosítom) vagy háromba, így lefekszem aludni, reggel pedig kibontom.

2010. febr. 26. 22:32
 18/18 anonim ***** válasza:
nekem vállig érő, vörösesszőke hajam van, és én is hasonlóan csinálom meg, mint az utolsó. kivéve, hogy én hajegyenesítővel hullámosítom az első néhány tincset, hátul és az oldalfrufrut pedig egyenesen hagyom.
2010. febr. 28. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!