Mit tegyek, hogy ne nézzen igy ki az arcom? (kép lennt)
Sajnos igy néz ki az arcom és meég csak 16 éves vagyok.. Mit tegyek ellene? nagyon zavar, hogy másoknak olyan szép, sima a homlokuk és erre nekem ilyen formátlan, egyenletlen. Most azon gondolkodok, hogy ezen egyáltalán még lehet segiteni.. :( nagyon rossz érzés, hogy egy 30 évesnek szebb a bőre (homloka) mint nekem. :(
Menj el bőrgyógyászhoz.
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de a szemöldököd rém ronda..rondább, mint a homlokod.
Azért olyan, mert pont aznap volt festve.
Amugy meg az is lenne a kérdésem, hogy kozmetikus vagy bőrgyogyász tudna ezen segiteni?
ez akné, menj bőrgyógyászhoz.
a szemöldököddel meg keress egy másik kozmetikust, mert oké, hogy aznap lett festve, ezért erős, de a forma is borzasztó
Most el foglak szomorítani, de 16-17 éves koromban nekem is ilyen volt a homlokom, sőt, az egész arcom. Voltam vele bőrgyógyásznál, az általa felírt kence (valami patikában kikevert cucc volt) csak rontott a helyzeten.
A bolti vackok sem értek semmit, használhattam bármit, jobb nem lett.
Aztán 18 éves koromra szépen kitisztult az arcom, utána már csak 1-2 pattanás jött ki rajta időnként, de 20 éves koromra már az sem.
Szóval ez valószínűleg ilyen életkori sajátosság. Esetleg kipróbálhatsz teafás, kénes vagy fekete szappant, hátha segítenek, de csodát ne várj tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!