Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy ne nézzen...

Patricii kérdése:

Mit tegyek, hogy ne nézzen igy ki az arcom? (kép lennt)

Figyelt kérdés

[link]

Sajnos igy néz ki az arcom és meég csak 16 éves vagyok.. Mit tegyek ellene? nagyon zavar, hogy másoknak olyan szép, sima a homlokuk és erre nekem ilyen formátlan, egyenletlen. Most azon gondolkodok, hogy ezen egyáltalán még lehet segiteni.. :( nagyon rossz érzés, hogy egy 30 évesnek szebb a bőre (homloka) mint nekem. :(

2015. máj. 3. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sok 16 évesnek ilyen az arca. Ez a kor velejárója. Próbálj ki krémeket,tonikokat rá hátha segít. 16/L
2015. máj. 3. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Menj el bőrgyógyászhoz.

Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de a szemöldököd rém ronda..rondább, mint a homlokod.

2015. máj. 3. 13:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Azért olyan, mert pont aznap volt festve.

Amugy meg az is lenne a kérdésem, hogy kozmetikus vagy bőrgyogyász tudna ezen segiteni?

2015. máj. 3. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, lehet aknés vagy, és felir valami antibiotikumot.
2015. máj. 3. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Különösebb gond nincs a bőröddel, tipikus tinikori pattanások. Élj egészségesen, használj bio arcápolókat, szedj multivitamint. És 16 évesen nem értem miért festetsz cigányasszonyos fekete szemöldököt... senkinek nem áll jól, főleg fehér bőrhöz.
2015. máj. 3. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:

ez akné, menj bőrgyógyászhoz.

a szemöldököddel meg keress egy másik kozmetikust, mert oké, hogy aznap lett festve, ezért erős, de a forma is borzasztó

2015. máj. 3. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Szörnyű az a szemöldök. Rosszabb mint a bőröd.
2015. máj. 3. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Most el foglak szomorítani, de 16-17 éves koromban nekem is ilyen volt a homlokom, sőt, az egész arcom. Voltam vele bőrgyógyásznál, az általa felírt kence (valami patikában kikevert cucc volt) csak rontott a helyzeten.

A bolti vackok sem értek semmit, használhattam bármit, jobb nem lett.

Aztán 18 éves koromra szépen kitisztult az arcom, utána már csak 1-2 pattanás jött ki rajta időnként, de 20 éves koromra már az sem.

Szóval ez valószínűleg ilyen életkori sajátosság. Esetleg kipróbálhatsz teafás, kénes vagy fekete szappant, hátha segítenek, de csodát ne várj tőlük.

2015. máj. 3. 15:35
 9/9 anonim válasza:
A putriba imádnának a tezsvírek, az ilyen szemöldök fekszik nekik.
2015. máj. 5. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!