Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ajánlanátok nekem hajkrémeket?...

Ajánlanátok nekem hajkrémeket? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Tab multivitaminos hajkrémet használtam a hajamra amit már egy Rossmanba sem látok..kétségbe vagyok esve mivel ez a hajkrém volt a lehető legjobb a hajamra elég selymessé tette. Hajmosás után kentem rá és nem kellett lemosni. Tudnátok ilyeneket ajánlani? :)

2015. márc. 18. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Fodrászkellékesben próbáld meg. A szilikonos hajvégápolóját nem próbáltad? Azt lehet kapni boltokban, drogériákban.
2015. márc. 18. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam még:) Neked az bevált?
2015. márc. 20. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem volt rossz, de en már áttértem a növényi olajos hajápolásra, ami jobban tetszik a hajamnak.

A szilikonost kipróbálhatod, azt láttam már rossmannban és tescóban is. 1000 Ft körül van, de nagyon sokáig elég.

2015. márc. 21. 09:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Növényi olajos? Konkrét példát mondanál?:)
2015. ápr. 7. 16:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Így csinálom:

[link]

2015. ápr. 8. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!