Ajanlanatok olyan samponokat melyek apoljak a hajat es jo illatu. Gondolok erre ugy hogy a hajmosastol szamitva tobb napig is erezheto az illata? :9
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 14:07
1/6 A kérdező kommentje:
mondtak nekem a kokuszolajos sampont csak annyak nem tudom a nevet, a sampon nevet ami kokuszolajat tartalmaz
2015. márc. 13. 14:10
2/6 anonim válasza:
Az, hogy mi a "jó illat", egyéni, tehát hiába ajánlanék olyan illatút, ami nekem tetszik, nem biztos, hogy benned nem utálatot keltene.
Ahhoz, hogy több napig érezhető legyen illata, igen sok vegyianyagnak kéne hajadon/hajadba beivódva maradni.
Ez viszont nem is biztos, hogy egészséges.
3/6 A kérdező kommentje:
a kokuszolajos samponnak a nevet nem tudod veletlen?
2015. márc. 13. 14:42
4/6 anonim válasza:
dr organicnak van kókuszolajos samponja, de nem túl jó mert iszonyatosan szárít. Több napig érezhető sampon pedig nincs. Az a sampon a legjobb ami nincs agyon illatosítva. Pl babasamponok.
5/6 anonim válasza:
Igazából tenyleg nincs olyan sampon aminek az illata a hajban több napig érezhető,viszont én az ALBERTO BALSAM samponjat hasznalom amitől nagyon szép ápolt es selymes hajam lesz. Ez a sampon balzsam változatban is kapható illetve tobb illatban (én most a mandarinosat hasznalom aminek nagyon jo illata van) viszont ez nem marad benn tobb napig de én másnap mindig érzem az illatát 😊
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat;)
En most babasampont hasznalok, de ugy vettem eszre, hogy jobban korpasodik a hajam:(
2015. márc. 15. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!