18 éves vagyok, kicsit parázok, mivel nem nagyon akar nőlni az arcszőrzetem. Mit tehetnék? Többi lent!
Kicsit kezdett már a bajszom "megerősödni", ezt úgyértem, hogy kezd látszódni már, az államnál is vannak már kisebb szőrszállak.
Apukámnak, nagybátyámnak is olyan szép divatos szakálla van, összeér mindenhol, így szerintem nekem is olyan lesz, csak lehet későn érő típus vagyok, mert a lábam is most kezd el szőrösödni jobban, a combom még nem is szőrös, nőlni is nemrég kezdtem el jobban, kicsit erősödni.
Sokan mondják, hogy ha nehéz munkát végzel, akkor gyorsabban nől, igaz ez?
Hogyan tudnám esettleg úgymond "meggyorsítani" a folyamatot?
Semmit nem tehetsz, a borotválástól nem nő gyorsabban, tévhit. Annyi, hogy úgy jobban lehet érezni a szőrszálakat, mert az alapból elvékonyodó szálak végét a borotva lenyesi, és így dörzsöl a borostád :D
Nem muszáj mindenkinek szakállat növesztenie, attól, hogy apukádnak, tesódnak van, nem kell neked is beállni a sorba :D
Semmi baj nincs veled, ez normális, van akinek szinte nem is nő szőr az arcá (jajj bocsi amúgy, de ez a "nől" brrrrr kiráz tőle a hideg :D)
Annyi, hogy ha nem nő ahhoz elég szőr, hogy becsületes szakállad/borostád/bajszod legyen, akkor inkább borotváld le, a gyér szőrszálacskák senkinek nem állnak jól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!