Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az igaz hogy pár összetevő...

Az igaz hogy pár összetevő akár arckrémekben van olyan anyag vagy alapozókban ami ráncosabbá teszi a bőrt?

Figyelt kérdés
És ha igen akkor ti mit kerültök el?

2015. márc. 23. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem foglalkozom vele. 30 éves vagyok, nincs egy deka ráncom sem, de szerintem ez genetikán múlik, Anyum is ilyen típus.

Szóval nem hiszem, hogy elráncosítana, ha amúgy nem lenne ráncod.

2015. márc. 23. 16:41
 2/4 anonim ***** válasza:

ez egy tévhit. mondjuk az alkohol összetevőt kerülni kell, mert dehidratálja, szárítja a bőrt, és a nem megfelelően hidratált bőr hamarabb elveszti a rugalmasságát.

a napsugárzás, dohányzás, egészségtelen életmód ráncosít, és persze nagyrészt a genetikán is múlik a dolog.

2015. márc. 23. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazad van, mondjuk ezektől én is őrizkedem, szóval valószínűleg ez is közrejátszik a genetika mellett. (1. válaszadó voltam.)

2015. márc. 24. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:

ne a legolcsobbat vedd meg, és mindig mosd le este. és ha nem szükséges ne használd minden nap.

és persze fontos a hidratalas. de valóban genetika függő is, de amit lehet tegyünk meg érte azért

2015. nov. 7. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!