Mit csináljak a gyorsan zsírosodó haj ellen?
Figyelt kérdés
Kétnaponta kell hajat mosnom, mert utána láthatóan nagyon zsíróssá válik... Volt, amikor korpásodott a fejbőröm, ami elmúlt, a korpásodás elleni sampontól, na, ettől elkezdett zsírosodni. A zsírosodás elleni sampontól korpásodni. Most ilyenkor mit kéne tennem?2015. ápr. 26. 17:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem mosd meg a hajadat a zsírosodás elleni samponnal,majd valamilyen balzsammal. Utána,mikor ezzel végeztél töröld meg a nedves hajadat, és úgy ahogyan van kend be egy korpásodás elleni löttyel. Ezeket patikában lehet kérni. Így a zsírosodás és a korpásodás is elfog állni kb egy héten belül. :)
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ugyanez a gondom...:S
Sokáig tartózkodtam ettől az ötlettől, de végül kénytelen voltam végrehajtani: bird ki.
Egy hónapja kezdtem el hogy megpróbálok kevesebbszer hajat mosni, most 3-4 napig birom ki, eddig én is 2 naponta mostam hajat.
Schauma normál is zsirosodó hajra való sampont használok (zöld) meg hajpakolást, vagy bánfi hajszeszt, vagy ricinust.
És nem használok hajszáritót, csak ha nagyon muszáj.
3/3 anonim válasza:
Minél sűrűbben mosod a hajad, annál zsírosabb lesz a faggyútermelés miatt. Fél liter langyos vízhez csavarj ki egy 1 citrom levét, adj hozzá 2 evőkanál almaecetet és azzal öblitsd le a megmosott hajadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!