A Teafaolaj ajánlott nagyon gyorsan (másnapra) zsírosodó haj ellen?
Szia :) nekem is ez volt a problemam egy naprol a masikra bezsirosodott a hajam szoval minden nap mostam ami nem hasznalt a hajamnak....Nagyon meguntam h evekig mindennap mostam ezert utana neztem a dolgoknak neten meg stb
es ratalaltam a Ricinusolajra elkezdtem hasznalni ... patikaba lehet venni( kerni kell h a hajadra akarod h ne olyan kis kiszerelesbe adjak) na szoval megvettem fel kell melegiteni nem kell sok mondjuk felevokanal esetleg higithatod olivaolajjal, felmelegited es ra kened a hajadra a vegekre es a hajtore minnel tovabb van rajta annal jobb! en ejszakara teszem ra (eleinte sokaknak hull tole picit a haja nekem is hullott de utana par alkalom utan elmult a hajhullas es most 3-4 napot kibir a hajam :)
egesz ejszaka rajtahagyom es reggel megmosom... samponnal head &shoulderst hasznalok es wella volume balzsamot :) remelem tudtam kicsit segiteni :)
Szia! Azt szeretném kérdezni, végül megoldódott-e a problémád és mitől. Mondott valami használhatót a doki? Nekem a vérképem rendben van, nincs olyan betegségem (elvileg), ami okozhat zsíros hajat (PCOS, pajzsmirigy), viszont nekem is 2 naponta kellene mosni, de a 2. napon már nem igazán szép. Néha kibír 3 napot, de akkor már szörnyű. Nem most kezdődött a zsírosodás, nagyon régi probléma, mindig is ilyen volt.
A fodrász szerint nem lehet segíteni rajta.
Dokit még nem kérdeztem.
Az a baj, hogy igaz, hogy minél gyakrabban mossák, annál jobban zsírosodik, de az is igaz, hogy minél zsírosabb, annál jobban hullik.
Bejelöltem a kérdést, hálás lennék, ha írnál. Priviben is jó.
Amúgy nekem az Alverde egyáltalán nem vált be egyik sem. Hiába jó az összetétele, sajnos nagyságrendekkel rosszabb a hatás, mint egy "egészségtelen" összetételű sampon esetében. Már a mosás napján lapos és fénytelen. Sajnos több natúrkozmetikum esetén így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!