Tudom hogy sok ilyen kérdés van de mit lehet tenni gyorsan zsírosodó haj ellen? :S
Figyelt kérdés
anyukám fodrásza rendeli ezt a sampont ami zsíros hajra van. színtelen és az elején még használt is amíg egy héten csak 2szer mostam hajat. de mostmár minden 2 nap és már annyira rossz hogy pl vasárnap hajat mosok és ha hétfőn este nem vizezem be egy kicsit felül akkor reggelre tiszta zsír lesz :(2010. dec. 10. 22:34
1/3 A kérdező kommentje:
meg nekem az nem vált be hogy nem mosom pl 4 napig és utána mosom és így tovább. egész nyáron próbáltam alig hajat mosni és mikor elkezdődött a suli ugyanúgy hamar zsírosodott
2010. dec. 10. 22:42
3/3 anonim válasza:
nekem is ugyanez a probléma, sőt még vékony is a hajam. kb 2 liter vizbe facsarj egy citromot és azzal öblitsd át a hajad mosás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!