Mit csináljak a hajammal?
Figyelt kérdés
Rövid,körübelül váll/nyakközépig érő hajam van.Eredetileg göndör,de ha úgy szárítom be,hogy szép göndör legyen,akkor max egy napig olyan,később már zsírosnak tűnik.
Ezért van,hogy máshogy szárítom,és akkor ilyen "óriási térfogatú" leginkább fészekhez hasonlítható.
Nagyon unom már,a fodrászom pedig mindig ugyanazt csinálja vele,ezért eldöntöttem hogy átmegyek egy másikhoz.De nem tudom milyenre kérjem.
Van valakinek tanácsa,javaslata,ötlete hogy milyen legyen?
Köszönöm szèpen :)
14/L
2015. ápr. 19. 19:24
2/6 A kérdező kommentje:
Más fantáziált már róla,sőt néha már én is gondoltam egy-egy elkeseredett pillanatomban,de sajnos nem ez az a válasz amit keresek,köszönöm.
2015. ápr. 19. 19:26
3/6 anonim válasza:
:D pedig én megcsináltam XD bár be voltam baszva/tépve meg kell hozzá még egy vihargyújtó
4/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem tablófotózás és ballagás előtt nem az lenne életem legjobb döntése ha a te példádat követném. :))
2015. ápr. 19. 21:53
5/6 anonim válasza:
Nem akarod levágatni jó rövidre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!