Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a vöröses hajammal?...

Mit tegyek a vöröses hajammal? Nem bírok tőle megszabadulni. Mi a megoldás? Paróka?

Figyelt kérdés
Se a fodrászok sem pedig én nem bírok megszabadulni tőle..barna az alaphajszínem és születésemtől kezdve volt benne egy rezes árnyalat..mindig is utáltam... elkezdtem festeni barnával..de átüt rajta.. próbáltam több bolti és több fordászkellékesben vásárolt festéket.. 3 fodrászhoz jártam 4-4 hónapig de mindig váltottam mert egyszerűen ők sem tudták megszüntetni..nemrég voltam egy jó hírű fodrászatban nagyon sok pénzt fizettem ..tényleg gyönyörű lett selymes a formája csodás teljesen regenerálódott..azonban a napon ugyanúgy előjött az a fránya rezes szín..ez a mumusom..mit tegyek vele?
2015. ápr. 16. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos illik hozzád, ha nem tudsz vele mit kezdeni akkor jobb ha hagyod:)
2015. ápr. 16. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:

A színt keverni kell, megfelelő mixtont használni a festékhez ami kiüti a rezes árnyalatot.

Próbálkozhatnál esetleg színezőkkel kevert hajpakolással, persze ez hamar kopik, de bármikor használható ha kell. A rezes árnyalatot a kék üti ki szóval kék színezőt kell használni. Nem túl erőset mert nem kék haj a cél...

2015. ápr. 16. 16:47
 3/3 anonim válasza:
nyáron kifakítani, kamilla ha azt akarod hogy világosabb legyen persze ezek se gyorsan segítenek
2015. máj. 3. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!