Hogy lehet megint szép a bikinivonalam?
A bikinivonalam epilálni szoktam, sajnos a borotvától egyre csak nagyobb a szőrös terület, és másnap már látszik..epilátorral egy hétig nem kell bántanom, és alig van szőr, már fájni sem fáj, viszont kegyetlenül ocsmány a bőröm :( piros, kipattogzott és sok begyulladt szőrtüsző teszi még szebbé..
Próbáltam már sok mindent, fertőtlenítem, babapopsikenőcs, hintőpor, kókuszolaj, nyugtató testápoló, de semmitől sem lesz szép..
Mit tehetnék? Nemsokára bikinit kell megint venni és szeretnék megszabadulni tőle:/
Probald meg a teafaolajat.
Es az epillator fejet is fertotlenitsd hasznalat elott, es a borodet, mielott nekiallsz. Ne csak utana. Erre jo az arcszesz is.
İgen, de nagyon picit, mert nagyon eros az illata.
Aztass be az olajba egy fultisztito palcikat, es azzal ecseteld be az epillalt reszt. Annyi olaj eleg is, amennyit az a pici pamacs felsziv.
Off: bor- es koromgombara is nagyon hatasos.
Ismerem a jó tulajdonságait, de erre még nem használtam, köszönöm! :)
Egyéb ötletek?
Pfff semmi egyeb.
En is ugyanezzel kinlodtam, es a fertotlenites es az olaj valt. Hat nem mondom, hogy babapopsi a borom ott, de lenyegesebben jobb, mint korabban. Elotte tiszta ragya volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!