Lányok! Nektek hogy olyan szép?
El vagyok keseredve, mert a lábamon a szőr elég erős és nagyon gyorsan nő.Ha borotválom másnapra már borostás, borotválást koveto 2. napon pedig teljesen ki van nőve es mivel fekete, feltuno.2 naponta nem tudom borotvalni.Egyszer csinaltam, de 2 het utan az egesz labam sebes, szaraz lett es fajt.Epilatorral is probalkoztam egy
nyáron, de nagyon erdes lett a borom és lila foltok lettek tole. Gyanta nagyjabol bevalt.De!2 hete gyantaztam most no vissza es a labam felén mar fel centis a szor, a masik fele meg fekete pottyos ahol most nő ki. Nagyon csunya megint a labam.:(( nem hiszem el h semmivel nem tudom szeppe tenni. jon a nyar es nem tudom mi lesz, ha folyton szőros vagyok.:'( az utcan meg latom h mas lanyoknak gyonyoru sima, egyseges.Nekem gyanta utan is olyan szaraz, hiaba nincs rajta akkor szőr, nem szep a bőrom. Mit tehetnek?:(
(telefonrol irtam, azert nincs mindenhol ékezet)
Koszonom a tippeket, nagyon fontos lenne!
neked szerintem a hormonhaztartassal vannak problemaid.probald meg esetleg a vegleges szortelenitest.
vagy borotvalas utan a testapolo hasznalatat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!