Lányoknak szól! Amikor leborotváljátok a puncitokat mit tesztek, hogy szép legyen?
Arra gondolok, hogy nekem sokszor kipattog, benő a szőr, esetleg heges lesz. Ha epilálok akkor meg napokig tart mire meggyógyul,mert kisebesedik.
Valaki tud valami jó praktikát erre? Tanács? Ötlet? Köszi!
Borotvalkozashoz hozza kell szoktatni a bort es a borotvat is jol kell hasznalni. Nagyjabol ennyi a recept.
Ezzel arra szerettem volna utalni, ha nem csak neha-neha borotvalod magad, akkor a borod hozzaszokik a mindennapos igenybevetelhez. Hogy jol hasznald a borotvat, ahhoz is rutin kell es egy jo minosegu borotva.
Tanacsaim:
- rendszeresen borotvalkozz
- hasznalj jo minosegu borotvat, tarts tisztan, soha ne hasznald kozosen senkivel (legyen sajat borotvad)
- ne hasznalj oda kozmetikai szereket, mert egyreszt nem tesz jot a puncifloradnak, masfelol sok alapanyag irritalhat
- a borotvat sosem szabad ranyomni a borfeluletre, csak a borotva sullyat hasznald segitsegul
- borotvalkozas kozben a pengek kozott folyamatosan oblitsd le a levagott sorteket, mert a pengek koze szorult szorok karcolhatnak
Szerintem nagyjabol ennyi.
Egyszer borotváltam le, hát valami borzalom volt, soha többet!
Épp ezért inkább gyantázom.
okosak szerint először bőrradírozni kell, fertőtleníteni a felületet és az eszközt, borotválni, majd megint fertőtleníteni mindkettőt, és a végén a bőrt bekenni hámosító krémmel, pl. neogranormon, sudocrem
nekem néha így nem lesz vele gond, de sajnos sokszor mégis igen : ( már elegem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!