Hajszárítás. Akkor ez most, hogy is van?!
ezt úgy kell érteni, hogy jobb ha nem szárítod meg, de ha kimész akkor inkább szárítsd, mint hogy nedves legyen és megfázzon a fejbőröd
én úgy szoktam csinálni, hogy este mosok hajat, egy ideig rajta van a törölköző és amikor már csak kicsit nedves, simán lefekszem aludni úgy
reggelre megszárad teljesen magától és így biztos nem fázhat meg
nekem nincs is hajszárítóm
Este mosok hajat, megtörlöm, aztán lefekszem és reggelig megszárad. 22 fokban nem fázik meg, de annál hidegebb nem szokott lenni, mert akkor befűtök.
Meg amúgy volt olyan is, hogy reggel 6-kor mostam hajat és 7-re megszáradt.
Meg ha valaki elég kitartó, akkor 1-2 törölközővel annyira jól meg lehet törölni, hogy már nem kell utána sokat száradnia, lehet hogy utána fél óra alatt is megszárad magától.
Nekem egyébként kiskoromban térdig érő hajam volt és jártam úszásra. Volt a fejünk felett egy ilyen fújó szerkezet, ami fújta a meleg levegőt, ilyen ipari hajszárító. Nyilván alá álltam, de 5 percre max, mert utána már kellett menni, mert jött a következő csoport. Aztán egy csomószor vizes hajjal jöttem haza, télen minusz nemtomhány fokban. De hát volt sapkám, kapucnim, és akkor sem fázott meg a fejem egyszer sem.
Szerintem amikor úgy lenne, hogy megfázik, azt biztos lehet érezni. Akkor konkrétan fáj a hidegtől amikor úgy lefagy a fejed. De nekem olyan még nem volt.
A hajszárító akkor káros ha magas hőfokon szárítod vele a hajad, na ezt ne tedd. Vedd alacsony hőfokra.
De nem muszáj megszárítani a hajad, otthon a lakásban nem fog megfázni a fejbőröd, hacsak nincs nagyon hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!