Ezzel nagyon ártanék a hajamnak?
Figyelt kérdés
2 hete vágattam le a hajamat elől hosszabb hátul rövidebb fazonra, amikor megmosom, megszárítom nagyon tetszik, nagyon jó, pedig csak lehajtom a fejem és úgy szárítom meg, de másnapra szinte semmilyen. Arra gondoltam,hogy másnap kicsit megpróbálnám hajvasalóval formázni, nagyon ártanék vele szerintetek? köszi előre is. :)2015. ápr. 6. 14:21
1/2 anonim válasza:
ha ez mindennapos, az nem fog jót tenni neki
néha belefér (akkor is használj hővédőt), de szerintem ne vasald hetente többször, mert árt neki
próbálj ki olyan frizurákat, amiket anélkül is meg tudsz csinálni és nem csak frissen mosott hajból néz ki jól
2/2 A kérdező kommentje:
Hővédőt hasznlok. És kerámia lapos hajvasalóm van. Levágatni mégjobban nem akarom mert akkor nagyon rövid lenne.
2015. ápr. 6. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!