Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nemsokára megyek bulizni. Egy...

Nemsokára megyek bulizni. Egy pici alapozót szeretnék felrakni, de csak egy lehelletnyit mivel van pár pattanásom:S. Előtte használjak tonikot vagy valamit?

Figyelt kérdés
Mert nem túl jó minőségű alapozó de nem sorolnám a rosszak közé.És nem akarom hogy emiatt rosszabodjon és még pár patti kijönne:D ezért mielőtt lealapozom az arcom használjak tonikot esetleg radírozzam le?:)
2010. febr. 19. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:
igen :D sminkelés előtt az arctisztítás alap dolog :) jó bulit :D
2010. febr. 19. 17:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Soha, de soha ne használlj alapozót úgy, hogy nem kezelted le a bőröd!

1.Alapos tisztítás!Bőrradírozás!(én a bőrradír híve vagyok, de használlhatsz sima arclemosót,arctisztító habot,kezelő gélt vagy akár arctísztító maszkot is.(az utóbbit nem nagyon ajánlom, de sokan szeretik)

2.Tonizálás!Ajánlom a Clean&Clear 3 arctonikjának egyikét.(miteszer eltávolító,érzékyen bőrre való és hűsítő)

3.Hidratálás!Itt is Clean&Clear terméket ajánlok.A Shine Control Hidratáló arckrémre gondoltam!:)

Ha ez a 3 lépés megvolt kezdheted az alapozást!

Vannak erre a célra különböző szivacsok,ecsetek, de akár kézzel is csinálhatod.Ügyellj arra, hogy az egész arcbőrödre egyenletesen vidd fel, és nagyon fontos, hogy ne legyen nagy kontraszt az arcbőröd és az alapozó színe között!

Remélem segítettem!

2010. febr. 19. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!