Nagykitty kérdése:
Alapozás utáni arcápolás?
Figyelt kérdés
Nem használok sok alapozót, mindig csak keveset viszek fel az arcomra, de érdekelne, hogy pl. a Koreai lányok hogyan ápolják a bőrüket, miután lemossák a sminket? Hogyan marad meg nekik ilyen szép? Tudom, hogy részben genetika, de mit ajánlotok smink utáni arcápolásra, ami természetes módszer és a bőrt szépen, egészségesen tartja?
Előre is köszönöm a rendes válaszokat!
2015. ápr. 8. 09:26
1/5 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy teljesen kerülik a napozást, szolit, nagyon magas faktorú napvédőkkel kenik a bőrüket egész évben.
2/5 anonim válasza:
Este lefekvés előtt mosd meg az arcodat kétszer szappannal. Utána jól dörzsöld át az ujjaiddal, hogy a hámló bőrdarabokat eltávolítsd. Ne tegyél rá semmilyen krémet, se púdert. Így éjszaka rendesen lélegzik a bőröd, reggelre kap egy természetes hamvasságot, amit csak langyos vízzel kell leöblíteni. Így nem lesz sem miteszeres, sem pattanásos az arcbőröd.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom ki mit használ koreában, de magamon tapasztaltam, hogy az egészséges életmód és étrend csodákra képes. Emellett bio arcápolás, stb.
4/5 anonim válasza:
koreaában a lányok pont hogy éjszakára tesznek fel sok arcápolási terméket, mert éjszaka ezek jobban ki tudják fejteni a hatásukat.
én éjszakára tonikot szoktam, néha szérumot, hidratálót mindig.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 8. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!