Mit csináljak a hajammal, hogy idösebbnek nézzek ki?
Ha 23 éves fiúról van szó semmiképpen sem kell kontyba tűznöd! :D
Egyébként 18 évesen már szerintem nincs olyan, hogy kislányos haj... Persze, ne tegyél bele 100 csatot, ne tedd 2 copfba, de ez gondolom alap ennyi idősen! :)
Hogy hullámos vagy egyenes... az attól függ neked melyik hogy áll. Engem pl. a hullámos fiatalít, más idősebbnek néz ki tőle. Szóval relatív.
De szerintem nem olyan nagy a korkülönbség, hogy annyival idősebbnek kellene hogy kinézz! Legyél önmagad! :)
A barna vagy a szőke hajszínt ajánlom, barnából a világosabbat. Kicsit tupírozd fel, majd fogd össze hátul egy laza kontyba! Vagy legyen szögegyenes, vagy enyhe hullámokat(!)rakhatsz bele nem úgy hogy göndör legyen, csak legyen egy kis esése. Sztem ne legyen hozzá fufrud, csak max oldalfufrud, és oldalt hagyhatsz pár tincset lógni. [link]
[link] ----> egy ilyen is jó! ehhez simítsd hátra a hajad és szorosan kontyold össze majd tegyél rá hajzselét vagy gumipasztát. Az első kontyhoz a hajlakk jobb tartást ad!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!