Mit csináljak a hajammal? :S
mindig hülyén áll
anyámék nem vesznek hajvasalót,szóval az kilőve
hajhabot is szoktam használni,de még úgy is összevissza áll :S
mert olyan,hogy hajmosás után még egyenes,jól áll,utána pár óra múlva,vagy esetleg ha kibírja,akkor másnap reggelre lelapul a fejemre,és a vége meg így kiáll
és nagyon durva,van,hogy ráfújtam vagy fél doboz hajlakkot,és közbe így befelé fésülgettem,hogy ne kifelé álljon,de ez sem használt..
és néha,mint pl ma este is vigyáztam,hogy nehogy úgy feküdjek,hogy elaludjam vagy valami,úgyhogy most valamennyire egyenes maradt,de elmentem zuhanyozni,és felgumiztam,5 percig zuhanyoztam,mire kijöttem,már megint így kifelé állt,gondolom a hajgumi miatt
pedig próbáltam minél lazábban összefogni,hogy ne szorítsa,de még így is beállt ilyen hülyén
miért ilyen a hajam?
a legrosszabb az,hogy most pont ilyen nyakig érőre lett levágva,csakhogy rohadtul ronda vagyok az ilyen rövid hajjal,hátulról úgy néz ki a fejem,mint egy fiú,aki nem vágott hajat vagy fél éve...
és növeszteném,de egyszerűen nem nő
mit csináljak?
köszi
nem zsíros,pont az hogy száraz,csak lelapul
felkötni meg nem tudom normálisan,mert a nyakamig ér,úgyhogy...:S
de amúgy a tupír jó ötlet :D
xd tényleg :D
nekem nem tépett de az a manós haj szerintem is tök aranyos :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!