Bocs hogy ide írom, csak az a baj hogy elég szerény lány vagyok az iskolában (folytatás lent) Jó HAJSZÍN LETT?
Figyelt kérdés
Szóval elég szerény lány vagyok az iskolában,még a hajamat se merem kiengedni,most majd pláne azért mert egy új színt vittem a hajvilágomba ezüst-szürke lett ami senkinek sincs,és mi van akkor ha mindenki engem fog bámulni,ráadásul elég fehér bőröm van.
Kb ilyen lett [link]
#CZ.I
2015. ápr. 1. 16:40
2/8 anonim válasza:
A szerénység és a kihívó külső valahogy nekem nem áll össze. És ha mindenki téged bámul, hát bámuljanak. Minden csoda három napig tart, majd ráunnak a bámészkodásra. Hányadikos vagy egyébként?
3/8 A kérdező kommentje:
Egy hajszíntől kihívó? nem hiszem hogy ennek bármi köze is lenne
2015. ápr. 1. 16:54
4/8 anonim válasza:
Ha fehér bőröd van akkor még illik is hozzá :D Olyan mesebeli hatása van, főleg ha a képen láthatótól világosabb a hajad. Lehet kicsit öregesen fog kinézni néhány ember számára, de szerintem egész jó. Ismerősömnek félig barna félig ezüst haja van, és piszok jól áll neki. Szerintem neked sem áll rosszul
5/8 anonim válasza:
Ha már ilyen kihívó hajat választottál, akkor ne lepődj meg ha téged fognak bámulni. Amúgy meg ha neked tetszik akkor vállald fel, mert ha takargatod, akkor önmagadnak hazudsz.
Nekem nem tetszik a hajszin egyébként. Pedig nekem bejonnek az extrém színek, de ez inkább mint egy rossz horror filmben egy zombie vagy nem is tudom. De persze az a legfontosabb hogy neked tetszen.
6/8 Ensam skog válasza:
Te vagy aki megkérdezte, hogy kinek hogy tetszik az ilyen hajszín? Nekem tetszik. Mindig is oda voltam ezért a színért ha meg néznek ne törődj vele. Max megtetszel valakinek.
7/8 anonim válasza:
figyi,mostmár mindegy,meg fognak nézni.viszont arra gondoltam,sokkal fiatalosabb volna,ha valami színt festenél bele ide-oda...ami tetszik,rózsaszínnel csajos,kékkel királynős lenne,zölddel olyan télies.ha ilyen merész volnék tuti festetnék bele színt.23l
8/8 anonim válasza:
Ez jól mutat egy szép frizurával és olyan bőrszínnel mint a képen a csajnak van. De egy összefogott hajjal semmi értelme ennek a színnek, mármint akkor inkább olyan öregasszonyos hatása van, nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!