Segítség! Tönkrement hajamat hogy tudom helyretenni? (KÉP, bővebben lent)
Októberben ombrésra festettem a hajamat, minek következtében egy 3 hónap múlva teljesen elvesztette az eredeti hosszát és dússágát. Mindenféle hajerősítő kencéket, samponokat kipróbáltam, glisskur-tól kezdve a garnier goodbye damage-ig bezárólag, de úgy látom semmi sem javít rajta, és egyre jobban törik le a hajam, meg ritkul! :( Már alig van hajam, és a végétől felfelé vagy 10 centiig totálisan el van vékonyodva, törve.
A képen látható, hogy gyönyörű hosszú, egészséges hajam volt, mára meg alig van néhány meggyötört hajszálam.
Tanácsokat kérnék, kinek mi segített ilyenkor? A levágatás fel sem merülhet, nem áll jól a rövidebb haj.
Köszönök minden választ!
Hát, pedig kénytelen leszel levágatni, mert a tönkrement hajat az égvilágon SEMMI nem hozza rendbe. A hajnak nincs keringése, mint mondjuk a bőrnek, hogy tudja magát regenerálni, a haj egy halott rész, olyan, mint a köröm.
Nem kell 5 centisre vágani, de attól mindenképp meg kell szabadulnod, ami széttört, mert a töredezés okozza a hajhullást is.
A kencék semmit nem érnek, nem regenerálják a hajat, csupán befedik, nem véletlenül mondják a reklámokban, hogy "A haj egyből egészségesnek LÁTSZIK" Lehet, hogy annak LÁTSZIK, de nem az, és ha csak befeded mindenféle vacakkal.
Nem létezik olyan cucc, ami meggyógyítja a beteg hajat. Vagyis de, az olló.
Nem fog helyrejönni, ha a tönkrement részt nem vágatod le.
Azt csak bebeszélik az embereknek, hogy "kendd rá ezt és máris csodás és egészséges lesz a hajad", mert ilyen NEM LÉTEZIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!