Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti Tangle Teezer-ből inkább...

Ti Tangle Teezer-ből inkább az Original-t vagy a Salon Edition-t vennétek meg?

Figyelt kérdés
Nagyon kócos szokott lenni a hajam. Álltalában naponta kétszer, reggel és este fésülködöm. Nagyon dús is, kb vállig ér vagy egy kicsit lejjebb. Be szeretnék szerezni egy Tangle Teezer-t, de nem tudom, melyik fajta a nekem való. Ha tudjátok, légyszi azt is írjátok meg, hogy mi a különbség az Original és a Salon Edition között. Előre is köszi a válaszokat!

2015. márc. 29. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem olyat érdemes venni aminek nyele is van, mert a másikkal igen nehéz hátul megfésülni a hajat. Én ebayen vettem több fajtát is, jóval olcsóbb mint az eredeti, és amúgy teljesen ugyanolyan.

Szóval én ezeket a fajtákat ajánlom: [link]

2015. márc. 29. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:
én a salon-t szerettem volna megvenni, de kaptam ajándékba dm-es hasonmást, ebelin a márkája, nekem ez megfelelő. : )
2015. márc. 29. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem salon elite van, és nagyon szeretem, de nem tudom miben különböznek.

Ennek nincs nyele, tökéletesen ki tudom fésülni hátul is. A hajam elég dús, hátközépig ér, hajmosás után, és reggelente is borzasztó kócos szokott lenni.

Ezzel a fésűvel kb 2 perc alatt kifésülöm, nem tépi, nem fáj, és alig marad pár szál hajam benne, tehát nagyon kíméletesnek tűnik.

csak ajánlani tudom :)

2015. ápr. 1. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
A Salon Elite formásabb, jobban tenyérbe illik. Nekem ilyen van és nagyon szeretem.
2015. ápr. 6. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon viszonylag olcsón hozzájuthatsz a neked tetszőhöz. :) [link]

De az a leopárdos is elég csini, megnyerő külsejű :3

2015. jún. 3. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!