15 inch haj meddig ér és a 18 inch mellig vagy ti melyiket vennétek meg?
most kb áll alá ér a hajam és szeretnék hosszabbat de nem túl hosszút hanem hát középig érőt kb.ami nem akad el stb.
és nem túl nagy a kontraszt..
Nincs centid?
Honnan tudjuk? Nem mindegy, hogy 180 centis ló, vagy padlócirkáló vagy!
kb 163-165 cm vagyok. De szeretném hogy hosszabb legyen mint a vállamig érő.
De kedves padlócirkáló :D én kérem szépen egyik se vagyok közép méretbe tartozom.:)
mit mérjek a fejemhez? Rendelni szeretnék .
A centit mérem de az nem 100%-os..:D
lol
"60cm haj csak a tiniknek áll igazán jól..szerintem"
Ezzel azért tudnék vitatkozni. :) Kb. 80 centi a (saját) hajam 30 évesen és úton-útfélen dicsérnek. Nem cgós (nem is értem, miért lenne az), nem ősasszonyos. Szép dús, egészséges.
Attól függ mondjuk 170 cm felett már jól áll a 60cm haj,de engem összenyomna..csak mert a c-gókank van általában olyan hosszú hajuk deréig érő azért mondtam.
mindegy van akinek jól áll..
de az én arcomhoz nem passzolna mert ovális enyhén hosszúkás.És zavarna hogy beleakad mindenbe és ráülnék meg ilyesmik.. inkább legyen kicsit rövidebb az kezelhetőbb én szerintem.. egy-egy fotó erejére jó a 60 cm is de engem zavarna a súlya is húzza a fejemet..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!