Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti vennétek ilyen telefont?...

Ti vennétek ilyen telefont? Quad-core 1.3GHz,6. 0 inch,1G Ram,4G Rom.

Figyelt kérdés

HTM H9001-es mobiltelefon.

A 6.0 inch számomra nem akadály, csak a többi információ nem mond sokat. Mondjuk a felbontás meg az ilyenek.

[link]

2014. jan. 2. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem meg a htm nem mond sokat, csak a HTC.
2014. jan. 2. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Hiába 4 magos, 1.3 GHz-es, Cortex-A7 magok vannak benne, ezek teljesítménye jelentősen elmarad a nagy gyártók által alkalmazott Snapdragonokétól/Cortex-A15-étől.

Kijelző felbontása szerintem ma már kevés ekkora képmérethez.

2014. jan. 2. 19:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Eddig én is csak a HTC-ről hallotam. :)

Az alacsony felbontás hátránya hol jelentkezik? pl. pixelesnek látszanak a képek? Eddig egy Galaxy minim volt, annak sem volt valami híres felbontása elvileg, de én nem láttam pixelesnek.

Egyébként böngészni, esetleg filmezni vonaton használnám, meg naptár, email, meg ilyen egyszerűbb alkalmazások.

Ezeknél a felbontás mennyire lenne gáz? A proci még ha gyengébb is, de ezeket csak bírná nem?

2014. jan. 2. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha a Galaxy Mini megfelelt, ez annál azért nagyobb képpontsűrűségű, tehát nem lesz vele gondod. Nincsenek nagy igényeid, így megfelelő LEHET, de nem tudom, hogy az MTK6582 nyújt-e hardveres gyorsítást a videólejátszás során (CPU önmagában biztos nem képes rá).

Egyébként hogy válaszoljak a kérdésedre, nem vennék ilyen telefont, és elsődlegesen nem a specifikáció miatt. Kínai, így garancia erősen kérdéses. Valamint ezeknél a telefonoknál a SAR értékeket (mennyire sugároz) elég nehéz kideríteni, többnyire nem is ügyelnek rá. Ez pl egy elég ijesztő videó (eredeti Galaxy S, és egy kínai klón közötti különbség):

http://www.youtube.com/watch?v=wiJrC2TKgrY

2014. jan. 3. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!