Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tangle Teezer tapasztalatok?...

Tangle Teezer tapasztalatok? The original vagy Salon Elite?

Figyelt kérdés

Hosszú hullámos hajam van, de eléggé kezelhetetlen.

Az utóbbi időben teljesen fésülhetetlen, mindig a sírás határán vagyok, amikor fésülködök, főleg ha vizes, annyira gubancos. Levágatni pedig nem szeretném.

Ezt a fésűt ajánlották, hogy csodákra képes. 3500 forintért úgy gondolom, hogy megpróbálom, csak nem tudom, hogy melyik típust vegyem. Akinek van, és tapasztalatból beszél, annak köszönöm!

2014. aug. 12. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyenem van es nagyon szuper ! Egyszer atfesulod es eltuntek a gubancok, nem is huzza a hajat. Komolyan, szerintem megeri. :)

2014. aug. 12. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Salon Elite van. Fenékig érő, nagyon dús, hullámos hajam van, de teljesen meg vagyok elégedve vele. Mondjuk most meg akarom venni az Originalt is, de szerintem nincs sok különbség, csak annyi, hogy a SE kicsit hajlított.
2014. aug. 13. 21:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Megrendeltem a SE-t, és tökéletesen szuperál, megérte a pénzét, és 1000x újravenném, még drágábban is!

2014. aug. 15. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!