Milyen mellkisebbitesi modszereket tudnatok ajanlani? Plasztikan kivul!
Fogyjál még inkább, vagy szorísd le valamivel. Más megoldás nincs.
Vagy csak egyszerűen elfogadod ezt az eszeveszett nagy problémádat...
Plasztikan kivul nincs mas megoldas! Vegezzel haterosito gyakorlatokat es a melltartod legyen mindig nagyon-nagyon jo, ami tenyleg tartja a melleidet. Ezek a melltartok sokkal dragabbak, mint egy sima melltarto, viszont erdemes es muszaj megvenni oket. Ismerem a gondodat, nekem is nagyok a melleim.
Viszont ha megtalalod azt a ferfit aki imadja a nagy melleket, es doglik ertuk, akkor soha nem akarod mar hogy kisebb legyen a melled! Hol elsz amugy?
Hát pedig a fogyáson kívül én sem tudok mást, nekem akkor fogytak sokat mikor 55 kg-ról lementem 45 kg-ra.
De úgy tudom a tb támogatja a mellkisebbítést (magyarországon) ha ilyen gondod van hogy fáj a hátad tőle. Én megértelek, nekem nincs is nagy mellem de ez a kicsi is zavart mindig.
17 évesen nem hiszem hogy plasztikáztatnod kellene magad.
Engem is megáldott a jó isten cickókkal, de a helyes testtartás, megfelelő melltartó és észre sem vezsed mekkorák, maximum annyiban hogy nem látsz lefele tőlük :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!