Valaki kipróbálta már az alábbi hajvilágosítási módszereket?
[link] ezen az oldalon találtam, és a citrom-kamillás-méz ez a 3 nagyon bejött, így olvasás után. viszont láttam ezen az oldalon, hogy sokan írják hogy a citrom nagyon szárít, hát nekem elég hamar zsírosodik a hajam, akkor esetleg ez még úgymond jót tehetne neki? mármint akkor később zsírosodna tőle? de pl a kamillától vagy méztől ugye nem kezdene el előbb zsírosodni? ígyis kb 2. nap már elég zsíros. igazából világosbarnás hajam van, és pár árnyalattal szerettem volna világosabb hajat, és végül lebeszéltek itthon hogy msot azért ne roncsoljam a hajam hajfestékkel, hanem vannak ilyen természetes dolgok, szóval nem szőkét akarok, csak kicsit világosabbat, inkább az a célom hogy legyen vlm fénye, meg kinézete :D
szerintetek megér 1 próbát? holnapra gonodltam ,emrt jó időt is mond és akk kitudnék ülni napra
Szerintem a méztől és a kamillától nem fog gyorsabban zsírosodni, de figy kipróbálod 1 hónapig, és ha látványosan zsírosodik akkor abbahagyod. Amúgy az olivaolaj is világosít.
Nekem is világosbarna a hajam mondjuk úgy és én is sokáig szőke akartam lenni, és ezeket is kipróbáltam, de csak 1 hónapig annyi idő alatt még nem hatott, de nekem azt mondták, hogy nem leszek tőle úgyse szőke, csak fakóbb világos barna... :S Nem tudom így van-e, de abbahagytam.
Most inkább haj barnításon/sötétítésen gondolkozok. Állítólag a dió kopács, bodzalé és a zsálya barnít. Így a nem túl élénk színű hajamból ez hátha élénkebb barnát csinál, szóval most majd kipróbálom valamikor hátha hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!