Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen módszereket ismertek...

Milyen módszereket ismertek az arcon lévő kisebb hegek eltávolítására?

Figyelt kérdés
Kiskoromban megfejeltem a lépcső sarkát, és a homlokomon van egy heg. Már nagyon régóta zavar, és szeretném eltávolíttatni valamilyen módon + az arcomon van egy kis pici égési heg is... az sem ártana, ha eltűnne. Segítsetek :) 18/L
2011. nov. 6. 22:55
 1/4 A kérdező kommentje:
illetve van egy heg a szám szélén is, ami herpesz után maradt ... :(
2011. nov. 6. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor te ilyen harcoslány vagy?! :D

Vannak lézeres műtétek amik gyorsak és fájdalommentesek.

Meg vannak ilyen esztétikai műtétek is. Árukat nem tudom gondolom nem olcsó. Sőt lehet kapni ilyen hegeltávolító krémeket is. De az kérdés hogy eltünteti e teljesen és hosszú idő is. Gyakorlatilag meg aki jól néz ki azt a hegek se rontják le szerintem :)

2011. nov. 6. 23:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Mikrodermabrázió vagy savas hámlasztás is jó eredményű.
2011. nov. 7. 07:04
 4/4 A kérdező kommentje:

nem harcos... inkább ügyetlen :D

köszi szépen :) kozmetikusomnál megérdeklődöm azt a mikrodermás valamit, és a savast is :)))))

2011. nov. 7. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!