Milyen módszereket ismertek a fogkő eltávolítására házilag?
Azt hallottam, hogy a szódabikarbóna használatával meg lehet szüntetni...milyen tapasztalataitok vannak?
Kérlek olyat ne írj be, hogy pl ki kell verni és akkor megszűnik a fogkő... nagyon vicces! Hasznos válaszokat várok!!! Köszi
Szodabikarbona egy kis citromlevel osszekeverve egy kicsi edenybe, es ugy... Nekm ez mindig hasznal, de vigyazz, nehogy kidorzsold az innyed. Mikor erzed, hogy kezd kellemetlen lenni, hagyd abba.
Anyukam a citrimsot hasznalta, az is jo, de az tenyleg kimarja az innyed, meg az ajkad is..csak ovatosan!
Ja én is a szódabikarbónát akartam mondani, hozzákevered a fogkrémhez.
Szerintem azért fehérít, mert úgy működik mint a smirgli.
Miért akarod házilag eltávolítani?
A szódabikarbóna nagyon rossz irány, a mészkőre hasonlít az összetétele, ami a fogkőére is hasonlít. A mészkövet, meg a szódabikarbónát is a savak oldják és a fogat is ugyanúgy.
Nem véletlen, hogy a fogorvosok is manuális módszert használnak a vegyi helyett.
Tehát fogorvosnál ultrahang a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!