Nem tudok lebarnulni mit csináljak?
Cseréljünk bőrszínt, könyörgöm!!!!
Egyébként léteznek olyanok, hogy barnulást elősegítő krémek, de nem tudom, hogy sima napozásnál működik-e, mert általában szolizáshoz ajánlják.
A fehér bőr a legszebb, persze ha barnulni akarsz nem lehetetlen, csak nem leégni kell hanem 50-es fényvédő mellett egyenletesen barnulni... és nyilván nem a legnagyobb déli napsütésben.
És nem mindegyik 50-es fényvédő mellett lehet barnulni, szóval jól utána kell nézni melyik kell neked. Pl Hawaiian Tropic véd és barnulni is lehet alatta.
én sem tudok barnulni, fehér a bőröm, ez van. : D
én már inkább vigyázok is rá, naptejjel kenem magam nyáron városi szaladgáláshoz is. a bőröm meg fogja hálálni évtizedek múlva, kevésbé leszek ráncos, mert nem öregítette a bőrömet az uv. : D
Olyan naptej nincs amitől lehet barnulni, de nem égsz le. Ugyan attól a sugártól barnulsz és égsz is, csak az idő a másodiknál hosszabb.
Kezdj el már tavasszal kijárni a napra! És először próbáld ki csak 5-10 perccel. Szépen fokozatosan kell hozzászoktatnod a bőröd. Ha pedig még így is leégsz, és mindenképpen akarsz valami fényvédőt használni, akkor kakaóvajat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!