Szerintetek szégyellni való, csúnya, ha valaki hófehér nyáron? Járnátok szoliba emiatt?
Köszönöm a válaszokat, valóban nem kellene másokkal foglalkoznom, de úgy gondolom,hogy egy kis szolárium belefér, mondjuk heti 6 perc. Régebben úgy jártam, hogy 7-8 percre és kéthetente, csak,hogy legyen egy kis színem, bár a fehér is egy szín. :)
Az utolsónak, sápadt vagyok, kicsit betegesnek tűnök valóban, a kozmetikus azt mondta,hogy elefántcsontbőr színem van. Ettől függetlenül azt mondják, hogy nagyon szép az arcom és a hajam, de azt azért páran megjegyzik, hogy elég fehér vagyok,anya is, mondjuk ő barna bőrű. Csak így nehezebb magam elfogadni. A hajam is sötét színű, tehát jobban kiemeli a fehérségemet, de nem lennék szőke, mert attól még sápadtabb lennék.
hátjó....ti tudjátok. 22.11-es vagyok. kár h nemesett le a lényege a kommentemnek, csak annyi h hibbant vagyok....
én egyáltalán nem ítélem el a fehér bőrűeket és igenis szépnek tartom egyes fehérbőrű lánytársaimat. de. fehér és fehér között is van különbség. sokan sápadtfehérek és az nem szép. akáűrki akármit is mond, és akármennyire is eröltetik egyesek ezt a fehérbőrűen is szépvagyok kampányt, a sápadt és egészségtelen fehérbőr nem szép.
a napfényt pedig azért javasoltam, nem azért h bronzbőrű legyél, hanem a napfényben vitaminok vannak, amik szükségesek az egészséges színhez. nemegy olyan ember van, aki azért tűnik betegnek, mert nagyon ritkán van a napon. de közbe semmi baja, egyszerűen csak vitaminhiányos, és attól sápadt.
és csodálkozom rajtad h nyáron is csontfehér vagy, és ebből gondoltam azt h igen ritkán vagy te napon, és emiatt lehet az h nem a szép fehérbőrű kategóriába tartozol. nyáron minimálisan még a csonfehérek is kapnak egy kis színt, hacsak nem zárkóznak burokba, mert féltik a "szép" fehér bőrüket.
szted mértvan az h télen nagyon sok embernek sokkal fakóbb és egészségtelenebb a feje? azért mert nem jut hozzá a napfényben levő egészséges dolgokhoz.
na, leesett már a lényeg? h én senkit sem bántani akartam????
szerintem ne járj szoliba mert az eléggé káros :S
b.nömnek is fehér a bőre, és inkább leég mint,hogy barnulna..^^
szerintem jo vagy úgy ahogy vagy :D
Ne törődj másokkal, Te érezd magad jól! Amúgy szerintem nem gáz, valakinek ez bejönne.:)
F
Köszönöm a biztatást, értékeltelek is titeket. :)
Bárcsak ne lenne ennyire meghatározó a divat, az emberek jobban el tudnák fogadni magukat.
Nem is ennyire meghatározó. Viszont át kell látni, hogy az emberek agya sajnos fogyasztásra van ránevelve - jön egy új, azt kell majmolni, a régit el kell dobni - ez az üzenete.
Ez még technológiai szinten érthető lenne, de itt már ízlésekről van szó. Ez viszont némileg segíthet megismerni jobban az embereket, mert gondolom ti is más szemmel nézitek azokat, akik kritikátlanul változtatják a külsejüket és a zenéjüket, és azokat, akik kitartanak a választottjuk mellett.
Ez utóbbi persze nem könnyű, olyan cuccokat, amik valóban tetszenek, ma már alig lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!