Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek szégyellni való,...

Szerintetek szégyellni való, csúnya, ha valaki hófehér nyáron? Járnátok szoliba emiatt?

Figyelt kérdés
Volt már,hogy beszóltak nekem, hogy milyen fehér vagyok, mert akkor szoknyában voltam és a lábam is fehér. Rosszul esett és utána egy ideig csak hosszú nadrágot vettem fel. Jártam egy időben szoliba, de nem akarom tönkretenni a bőröm, de olyan rossz,hogy ilyen fehér vagyok, azt mondják,hogy sápadt, pedig festem magam.
2010. febr. 16. 21:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nekemis fehér volt nagyonnagyon, egyszer megelégeltem, elkezdtem szoláriumozni és megkell mondanom sokkal jobban érzem magam azóta, szebb a bőröm és jobb tükörbe néznem is nyáron.
2010. febr. 16. 21:44
 2/19 anonim ***** válasza:
Nekem a feher tetszik!!A barna bor nem vonzo szamomra.
2010. febr. 16. 21:46
 3/19 anonim ***** válasza:

Nekem is mondogatták h kicsit fehérke vagyok stb. Én is meguntam, elmentem szolizni és most mindenki dícsér :) Am kb akkor teszi tönkre a bőröd ha ilyen 20-25percekre mész... 8-10 perc nem árt meg :) én is szolizok egy ideje és semmi bajom... 21 éves vagyok és sokszor 16-17-18nak néznek :D

21/F

2010. febr. 16. 21:46
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán ne érezd magad rosszul, minden egyes emberen tudna bárki említeni valamit, amivel meg lehet bántani.

Ha jól érzed magad, nyugodtan hagyd figyelmen kívül ezt, nem elvárás, hogy barna legyél.

2010. febr. 16. 21:47
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
Szolizol egy ideje, és semmi bajod? Istenem, melyik része nem érthető annak, hogy nem megfázásos tünetei vannak, hogy kimész a hidegbe focizni, aztán beteg leszel másnap. Évekkel később te zseniális...
2010. febr. 16. 21:48
 6/19 anonim ***** válasza:
79%
én maradok fehér! a nap néha megfog nyáron. de nem viszem túlzásba. valakinek fehérnek is kell lenni a sok barna között.
2010. febr. 16. 21:48
 7/19 anonim ***** válasza:
69%

Engem nem hat meg mások véleménye.Én is fehér bőrű vagyok,de kb. lesz@rom,ki mit mond,vagy gondol Rólam.Én így érzem jól magam a bőrömben.Nem szeretnék 30 éves koromra ráncos,és répaszínű,undorító bőrt magamnak!

Ha TE sem szeretnél,akkor ne mások véleménye után menj,tedd azt,amit TE szeretnél,és ne foglalkozz azokkal,akik beszólogatnak!Nem éri meg foglalkozni velük.

2010. febr. 16. 21:54
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a fehér bőrű lányok a legszebbek. Az pedig kimondottan undorító, amikor valaki fehér ember létére úgy néz ki, mint egy kokszos. Csak mert most néger, meg félvér barbibabákat mutogatnak a kirakatban, még nem kell mindenkinek ezt majmolni. Aki ezt nem fogadja el, az úgyis csak egy divatos/nem divatos terméket lát a másikban, ilyen emberek szavára meg nincs miért adni.
2010. febr. 16. 21:59
 9/19 anonim ***** válasza:
6%

nem, szoliba nemjárnék emiatt, de a napra azért kimerném tenni magam és nem burokban járnék egész nyáron:S

könyörgöm, te nyáron otthon ülsz, vagy mi? hacsak a boltig mész el, már akkoris barnulsz. h lehet vki egész nyáron fehér?

amúgy meg vannak a szépen fehérbőrű lányok, akik olyan egészségesen fehérek, és vannak a hullaszerű fehérbőrűek, akik inkább hullának meg betegnek néznek ki.

sztem tudod mikell neked? egykis NAPFÉÉÉÉÉNY!!!!!!!

mert sztem te pont a betegfehér kategóriába tartozol, hamár megszólnak, mert elvileg nemszokták megszólni az egészségesen fehérbőrűeket

2010. febr. 16. 22:11
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ő a betegfehér,hanem aki leszólja egy genetikai adottsága miatt,az a beteg,méghozzá agyilag!
2010. febr. 16. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!