Szerintetek szégyellni való, csúnya, ha valaki hófehér nyáron? Járnátok szoliba emiatt?
Nekem is mondogatták h kicsit fehérke vagyok stb. Én is meguntam, elmentem szolizni és most mindenki dícsér :) Am kb akkor teszi tönkre a bőröd ha ilyen 20-25percekre mész... 8-10 perc nem árt meg :) én is szolizok egy ideje és semmi bajom... 21 éves vagyok és sokszor 16-17-18nak néznek :D
21/F
Egyáltalán ne érezd magad rosszul, minden egyes emberen tudna bárki említeni valamit, amivel meg lehet bántani.
Ha jól érzed magad, nyugodtan hagyd figyelmen kívül ezt, nem elvárás, hogy barna legyél.
Engem nem hat meg mások véleménye.Én is fehér bőrű vagyok,de kb. lesz@rom,ki mit mond,vagy gondol Rólam.Én így érzem jól magam a bőrömben.Nem szeretnék 30 éves koromra ráncos,és répaszínű,undorító bőrt magamnak!
Ha TE sem szeretnél,akkor ne mások véleménye után menj,tedd azt,amit TE szeretnél,és ne foglalkozz azokkal,akik beszólogatnak!Nem éri meg foglalkozni velük.
nem, szoliba nemjárnék emiatt, de a napra azért kimerném tenni magam és nem burokban járnék egész nyáron:S
könyörgöm, te nyáron otthon ülsz, vagy mi? hacsak a boltig mész el, már akkoris barnulsz. h lehet vki egész nyáron fehér?
amúgy meg vannak a szépen fehérbőrű lányok, akik olyan egészségesen fehérek, és vannak a hullaszerű fehérbőrűek, akik inkább hullának meg betegnek néznek ki.
sztem tudod mikell neked? egykis NAPFÉÉÉÉÉNY!!!!!!!
mert sztem te pont a betegfehér kategóriába tartozol, hamár megszólnak, mert elvileg nemszokták megszólni az egészségesen fehérbőrűeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!