Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Izzadásos probléma. Valaki,...

Izzadásos probléma. Valaki, aki használja a Solutio Antisudoricát, milyen gyakran használja?

Figyelt kérdés

Nagyon izzadós típus vagyok, kb. 11-12 éves korom óta. Kipróbáltam már rengeteg izzadásgátlót, sprayt, meg ezeket a golyós dezodorokat, semmi sem csillapította. Olyannyira izzadok, télen is, hogyha felveszek egy pólót, arra egy pulcsit, rá a kabát, és 10 perc alatt, míg beérek a suliba, már le kell vetnem a pulcsit is a teremben, mert annyira átizzadok.. vagy pl. tesi után csak úgy tudok ülni, hogy a hónaljamat nem zárom le, mert máris ott a folt... emiatt évekig nem hordtam színes ruhákat, csak fehér, vagy halványabb színek. :S Kb. 2 éve egy szomszédom ajánlotta ezt a Solutio Antisudoricát, mert a lányának is ilyen problémája volt, és nála ez bevált. Olvastam, hogy mennyire káros benne az alumínium és azt szeretném kérdezni, hogyha ilyen havonta egyszer használom, attól lehet-e bajom?! Havonta egyszer bekenem bele a hónaljam, max. kétszer. Amikor már kénytelen vagyok..

Akik használják, milyen gyakran?

Köszönöm a válaszokat előre is! :)

2015. márc. 19. 03:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Én használtam. Gyakran voltam foltos én is, nagyon zavart. Az első használatkor megdöbbentem, nem volt folt! Azt mondtam ez egy csodaszer, mindig használtni fogom. Aztán már a harmadik(!) alkalom után kidobtam, szinte "kiégette" a hónomalját. Kipirosodott és iszonyatosan fájt napokig.

Azért próbáld ki, nem vagyunk egyformák.

35/N

2015. márc. 19. 06:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Tudtommal a túlzott izzadás belső gondokat jelent, belülről kéne kezelni, meg úgy egyáltalán kivizsgálni hogy mitől van. Egészséges étkezés/életmód megvan?
2015. márc. 19. 08:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Én használom. Amikor elkezdtem, akkor pár napig naponta használtam, de ahogy elkezdett használni, már elég ritkán kell: mondjuk havonta egyszer, vagy még ritkábban.

Az igaz, hogy égethet, erre mondják, hogy vizes vattával kell felkenni, úgy nem annyira tömény. Meg be lehet hintőporozni utána a bőrt, amikor már megszáradt.

2015. márc. 19. 09:49
 4/8 anonim válasza:
Nekem bevált,régebben én is ilyen voltam,de használtam egy darabig és egyszer csak eltmúlt..:)
2015. márc. 19. 13:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is használom már 1-2 éve, használ is, írtam, hogy havonta egyszer kenem vele. Nem szárít, nem éget, nem csípi a bőrt, max. ha 1-2 nappal előtte borotváltam. Akkor még érzékeny. Belül nem tudom milyen probléma lehet, egyéb problémákból voltam hormonvizsgálaton és minden oké. Nem vagyok elhízva sem, 160 cm, 52 kg vagyok. Sportolok, minden nap biciklizek, lovagolni járok, vagy csak sétálok. Egészséges étkezés pedig főleg megvan, naponta egy tonna zöldség, gyümölcs, imádom a salátákat, minden nap eszem. Zsíros ételeket egyáltalán nem eszek, ahogy sósakat sem, és az édesség is havonta 1szer kerül elém kb. Táplálkozás az, amire a legjobban figyelek régóta. :)
2015. márc. 19. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:

lehet, hogy egyszerűen ilyen típus vagy, sajnos van ilyen.

én nem az antisudoricát, hanem az exodort használom, de kb. ugyanaz. életemet mentette meg, de tényleg. borzasztó volt évekig úgy élni, hogy mínusz fokokban csorog rólam a víz, miközben fázom...

ezeket ugye nem kell minden nap használni, mint a sima dezodorokat, meg miután megszáradt a bőrön, krémezni is kell. ha vki így használja, nem lesz semmi irritáció. borotválás után nem szabad, én olyankor sima golyós krémes dezodorral kenem be magam.

amúgy szerintem túl van lihegve ez az alumíniumsórákotokoz téma. lehet, hogy van benne valami, de semmilyen hitelt érdemlő kutatás nem készült még róla. felvetették az összefüggést, de nem bizonyították. szóval ameddig nem lesz egy igazi kutatás róla, addig használom. mondjuk nem tudom, mihez kezdenék exodor nélkül, nekem tényleg az életemet könnyíti meg.

2015. márc. 19. 22:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, én is így vagyok vele. Havonta 1-2-szer használom, úgy gondolom ez nem olyan sok. Amíg nem használtam, addig meg naponta 3-4-szer fújkáltam magam az izzadásgátlókkal, vagy kenegettem a golyósakat... azokban is ott az alumínium, és kb. ugyanaz a mennyiség így. Egy doboz sprayt 2-3 hét alatt elfújtam, mivel néha büdi is volt.. És igen, tudom milyen, mikor -10 fok van, felveszi az ember a téli kabátot, alatta meg folyik róla a víz. Nekem is kb. az életemet mentette meg, előtte sokszor fekete pólón is észrevették rajtam a 10 centis foltot. Mikor kipróbáltam és láttam, hogy 3-4 nap után nincs folt, azthittem álmodom. :) Rögtön rohantam a boltokba színes felsőket venni, kéket, zöldet, rózsaszínt, sárgát, húú mondom végre hordhatok amit szeretnék. :)
2015. márc. 20. 03:40
 8/8 A kérdező kommentje:
És ami a legrosszabb volt, hogy mindig melegem volt. Itthon télen is ujjatlanban meg rövid nadrágban mászkáltam, miközben anyum meg téli pulcsiban is fázott. De rólam úgy is folyt a víz. Most már ez is megszűnt szerencsére.:)
2015. márc. 20. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!